Fobie slavných hvězd

Každý se něčeho bojí a slavné celebrity nejsou výjimkou - od květin a motýly až po zrcadla či výtahy. Přečtěte si, čeho se děsí ti, které obdivujeme pro jejich herecké či pěvecké schopnosti.

img

Každý se něčeho děsí a slavné hvězdy nejsou výjimkou.

Jennifer Love Hewitt 

zoom

Jennifer trpí klaustrofobií.

Americká herečka známá z filmu Tajemství loňského léta trpí klaustrofobií a ani za nic ji nikdo nedostane do výtahu. Alespoň se tak udržuje stále ve formě neustálým běháním po schodech.




Katie Holmes 

zoom Zvětšit

Roztomilý mýval je noční můrou Katie Holmes.

Herečka a exmanželka Toma Cruise má strach z roztomilých chlupáčů s pruhovanými ocasy – z mývalů. Podle ní mají tito tvorové v sobě něco velmi zlověstného. 




Johny Depp 

zoom

Pirát Johny má strach z klaunů.


I tak charismatický herec, jako je Johny Depp, má své strašáky. Jeho fobie je ke všemu docela pochopitelná. Stejně jako Daniela Radcliffa či P. Diddy dokáží Johna vystrašit klauni a vše co se jich týká, jako jsou paruky a červené nosy. 



Christina Ricci 

zoom

Herečka považuje květiny za špinavé.

Herečka, která hrála v hororových filmech, má zvláštní fobii z domácích rostlin. V jejím domě tak žádnou okrasnou květinu nenajdete, dokonce ani nemůže být s žádnou květinou v jednom pokoji. A důvod? Domácí květiny jsou podle ní velmi špinavé.



Madonna 

zoom

Bouřka dokáže vyděsit i Madonnu.

Těžko uvěřit, že tato neohrožená královna popu a navenek velmi silná žena může mít vůbec z něčeho strach. Madonnu však děsí přírodní živly a vědomí, že proti nim je každý člověk krátký, a tak ji dokáže neskutečně vyděsit bouřka. 



Pamela Anderson

zoom Zvětšit

Sexy Pamela nesnáší zrcadla.

Vzhledem k tomu, že Pamela vypadá neustále dokonale díky silné vrstvě líčidel, je těžko pochopitelné, že tato sexy záchranářka z Pobřežní hlídky má hrůzu ze zrcadel.




Nicole Kidman 

zoom Zvětšit

Křehká Nicole má strach z motýlů.

Australská herečka se nebojí pavouků, hadů či jiné havěti. Přiznává dokonce, že by klidně skočila z letadla a nevadilo by jí ani mít tělo pokryté šváby. Kupodivu Nicole příšerně děsí tvorové, kteří jsou na pohled velmi krásní a zcela neškodní – motýli. 



Orlando Bloom 

zoom Zvětšit

Čuníky nesnáší Orlando Bloom.

Zní to docela legračně, když si představíte, že by nebojácný Legolas z Pána prstenů zahodil meč a vzal nohy na ramena jen kvůli střetu s domácím zvířetem. Ale je to tak, Bloom se totiž neuvěřitelně bojí prasat. 



Carmen Electra 

zoom

Carmen nesnese olivy.

Sexy herečka a modelka má velmi neobvyklou fobii, kterou sama nedokáže vysvětlit, a to strach z oliv. Není to jen o tom, že by jí nechutnaly, ale prostě nesnese jejich přítomnost. 



Tyra Banks

zoom Zvětšit

Delfíny děsí slavnou topmodelku.

Známá modelka se bojí docela mírumilovných delfínů. Tyra přiznala, že se jich bojí už od osmi let, kdy mívala sny, že je s nimi v bazénu a oni do ní vrážejí. 




Cameron Diaz

zoom

Cameron je posedlá hygienou.

Herečka je přímo posedlá čistotou, a tak není divu, že její fobií jsou bakteriemi poseté kliky u dveří. Je pro ni prakticky nepředstavitelné dotknout se jich holýma rukama, čemuž se vyhýbá používáním loktů.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?