Z mola na červený koberec aneb Komu to sluší více?

Líbí se vám modely ze světových módních přehlídek a přemýšlíte, jak by asi vypadaly na vás? Jen málokomu z nás se poštěstí oblékat luxusní módní značky, ale celebrity si to rozhodně dovolit mohou. Posuďte samy, zda stejný model sluší spíše modelce nebo známé hvězdě.

img

Ohodnoťte, zda sluší luxusní modely více modelkým nebo slavným celebritám.

Alexa Chung 

zoom

Poloprůsvitný model Alexe velmi sluší.

Moderátorka, modelka a především módní ikona Alexa Chung se v módě opravdu vyzná a nebojí se oblékat i výstřední modely. Poloprůsvitný model z letošní jarní kolekce Thakoon je rozhodně zajímavý, ale slušel by jen málokomu. Alexa zvolila k jemnému až éterickému modelu kontrastní zářivě rudou rtěnku a subtilní střevíčky ve stejném odstínu.







Diane Kruger

zoom

Herečka Diane Kruger se v módě vyzná.

Bývalá modelka a nyní úspěšná herečka německého původu přiznává, že jejím velkým koníčkem je právě móda a drahé luxusní značky. Diane často v módě riskuje, ale jen málokdy šlápne vedle. Kostkované šaty s výrazným límcem z jarní kolekce Chanel vhodně doplnila šik baretem a nadčasová chanelovská elegance tak dostala trochu bavorský nádech. 







Jessica Alba 

zoom

Šaty s výrazným vzorem byly pro Jessicu dobrou volbou.

Černobílé variace, kostky a proužky jsou letos velkým hitem a výrazné šaty z jarní kolekce Louis Vuitton jsou díky obřím kostkám opravdu nepřehlédnutelné. Herečka Jessica Alba má dokonalou postavu a modelkovské míry a jednoduše střižené šaty s výrazným vzorem jí opravdu sluší. 








Jessica Biel 

zoom

Krásná herečka tentokrát šlápla s výběrem trochu vedle.

Krásná herečka a manželka populárního zpěváka Justina Timberlaka zvolila na filmovou premiéru blyštivý model ve stylu 50tých let z jarní kolekce módní značky Oscar de la Renta. Celkový look doladěný sytě vínovou rtěnkou působil velmi elegantně, dalo by se však říci, že mladé herečce zbytečně přidal roky. 








Kristen Stewart 

zoom

Model v podání Kristen má větší šmrnc.

Hvězda ságy Stmívání vzbudila rozruch na premiéře svého filmu On the road v Hollywoodu, když zvolila odvážný model s průstřihy značky Balenciaga, který svůdně odhaloval její břišní partie. Strohý pánský styl herečce velmi sluší a za pochvalu stojí i volba čistě ženských špičatých lodiček, které celkový outfit vhodně doplňují. 









Rachel Weisz 

zoom

Retro styl herečce opravdu sedne.

Květované šaty v retro stylu 40tých let z jarní kolekce Bottega Veneta britské herečce aristokratického vzhledu Rachel Weisz padnou jak ulité. Herečka zvolila rovněž nápaditý vlnitý účes, který skvěle dotvořil celkový vintage look. Šaty podobného střihu budou vždy vypadat lépe na ženských křivkách, než na velmi štíhlých modelkách. 








Rihanna 

zoom

Rihanna má ráda extravagantní modely.

Známá provokatérka zpěvačka Rihanna svým pyžamovým outfitem překvapila londýnské fanoušky v listopadu minulého roku. Její funky model ve stylu 80tých let nebyl jen v pánském stylu, byl přímo z pánské kolekce Acne pro jaro-léto 2013. Těžko říci, zda pruhovaná tunika bez rukávů a ladící kalhoty slušely více zpěvačce nebo modelovi.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?