Nezapomenutelný look díky krepovací žehličce na vlasy Bellissima Frisé

Účes inspirovaný 80. léty můžete vytvořit pomocí krepovací žehličky na vlasy Frisé od Bellissimy.

Na přehlídkách světových mol se čím dál více začal nosit účes s efektem frisé a Bellissima pohotově reaguje profesionální žehličkou Frisé, díky které si můžete udělat tento hairstyling i vy, a to v pohodlí domova a doslova jedním tahem. 

zoom Zvětšit

Bellissima Frisé

Pokud jste již dříve krepovačku používali, pak si pravděpodobně pamatujete, že jeden pramen vlasů zabral docela dost času a celý proces byl tak nějak nešikovný, kvůli tomu, že abyste mohli po pramínku pokračovat v celé jeho délce, museli jste nejprve pramen uvolnit, posunout žehličku na místo, kde jste skončili, a pak znovu secvaknout. S krepovačkou Bellissima Frisé tento složitý proces odpadá, jelikož desky jsou rotační a vy tak můžete po pramínku krepovačku stáhnout tak, jak jste zvyklí u klasických žehliček na vlasy. Efekt je mnohonásobně zajímavější – vlasy máte nakrepované rovnoměrně, všude a precizně. 

Příliš extravagantní? Ale kdepak. 

zoom Zvětšit

Bellissima Frisé

Krepové vlasy jsou opět v módě a nemusíte v nich jen na party, ale také na uvolněnější akci, nebo do měsat. Pokud si nejste jistá, že je to pro vás to pravé, i tak neházejte krepovačku Frisé do žita, protože využití má i pro ty rezervovanější z nás. Největší výhodou krepovací žehličky Frisé je, že dodává vlasům objem. To se dá využít například krepováním vlasů jen u hlavy. Pokud oddělíte horní vrstvu vlasů a nakrepujete jen vlasy pod ní, nebude Frisé efekt viditelný, ale získáte objem, kterého byste jinak docílila jen tupírováním, ovšem s velkou výhodou – vlasy půjdou snadno rozčesat. 

Jak s krepovací žehličkou Frisé pracovat? 

zoom Zvětšit

Bellissima Frisé

Použití krepovačky Frisé je opravdu jednoduché. Po zapnutí počkejte, než se krepovací žehlička nahřeje. Mezitím si rozčešte vlasy a rozdělte je do sekcí. Vyberte pramen vlasů, vložte ho mezi desky krepovačky a jemně táhněte směrem dolů. Opakujte na všech pramenech a účes je hotov. Teplotu nastavovat nemusíte, protože žehlička Frisé je vymyšlena tak, aby maximálně chránila vaše vlasy. 

Co jsou tedy největší výhody právě této krepovačky? 

Rotační desky – díky nim můžete celý pramen nakrepovat jedním jediným tahem. 

Technologie Bellissima produktů dbá na ochranu vašich vlasů. Teplota na deskách je tedy rozložena rovnoměrně tak, aby vaše vlasy zůstaly lesklé. 

Adaptivní technologie – desky krepovačky Frisé jsou specifické ještě jednou vlastností, a sice že se perfektně přizpůsobí vašemu typu vlasů. Krepovací žehlička Frisé je určena pro všechny typy i délky vlasů. Zaujala váš krepovací žehlička Frisé a chtěli byste se dozvědět více?
Navštivte stránky www.bellissima.com/cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!