Inspirace pro letní look

Léto je konečně tady, a tak je nejvyšší čas vytáhnout ze šatníku lehké vzdušné oblečení a předvést světu svůj osobitý styl a nové trendy kousky, které jste si pořídila. Pokud v módě a ve vytváření nových outfitů pro horké dny trochu tápete, nabízíme vám inspiraci v podobě tří letních looků.

img

V létě vsaďte na barvy, květinové potisky a romantický vzhled

Kraťasy a výrazné barvy 

zoom Zvětšit

Nebojte se kombinovat výrazné barvy

K létu neodmyslitelně patří jasné a zářivé barvy, tak se jich nebojte a odvážně kombinujte různé odstíny. Žhavým trendem letošních horkých měsíců je tzv. color blocking, neboli kombinování sytých, intenzivních, nejlépe kontrastních barev, in je ale také míchání barev v podobném odstínu. Tento letní look je postaven na modrých "electric blue" kraťáscích, které doplňuje jemná bílá tunika s barevnou aplikací v oblasti dekoltu. Colorblock trend se odrazil i na svůdných lodičkách na platformě, které kombinují meruňkový odstín se žlutou barvou a skvěle tak doplňují modré kraťasy. Celý outfit pak dotvoří vhodné doplňky v podobě výrazně oranžové kabelky, zlatého přívěsku, barevných náramků a trendy "pilotek". 


Maxi šaty a široký klobouk 

zoom Zvětšit

70tá léta právě letí

Nic není v parných dnech na nošení příjemnějšího, než rozevláté maxi šaty, které i letos patří mezi aktuální hity. Zvolila jsem vzdušné dlouhé šaty s velice módním potiskem květů, které doplňují zlato-béžové sandálky na nízkém dřevěném klínku. Klobouky se širokou krempou jsou slušivé, ženské, skvěle ochrání před ostrými slunečními paprsky a tuto sezónu jsou navíc vysoce trendy. Romantický pel dodá i modrá květina, která zdobí slaměný klobouk. Zlatohnědé doplňky jako dlouhý náhrdelník s květinou, delší náušnice v boho stylu a dva náramky jsou podstatné maličkosti, které doplní efektní letní outfit. Zajímavý prsten ve vintage stylu koresponduje s barevností maxi šatů. 


V romantickém stylu 

zoom Zvětšit

Něžná paleta barev ženám sluší

Základem tohoto looku je volánková sukně do pasu s jemným květinovým potiskem. Neutrální tílko v tělovém "nude" odstínu patří zastrčené do sukně, nikoli na sukni, aby vynikla linie pasu. Ta je ještě zdůrazněna subtilním páskem s mašlí opět v jemném tělovém odstínu. Jednoduché tílko zdobí zajímavý náhrdelník s motivem květů, který ladí se zlatými náramky. Efektní je rovněž prsten s výrazným kamenem a k celkovému romantickému looku se hodí decentní kabelka v jemném béžovém odstínu. Dominantním prvkem ženského outfitu jsou lososové peep toe lodičky na nízké platformě, které evokují decentní dívčí koketérii.   



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.