Jak mít krásné nohy ve 20, 30, 40, 50+

Hledáte zázračný přípravek, který vyhladí kůži na vašem zadečku a stehnech? Zázraky se obvykle dějí jen v pohádkách, ale nevěšte hlavu. Naše redakce pár přípravků vyzkoušela a některé dokážou celulitidu viditelně zmírnit.

Když vám je 20

zoom Zvětšit

Vypnutá pokožka bez strií

Pokud je vám kolem dvaceti, sportujete, vyhýbáte se nezdravému jídlu (fastfoody, tučná a sladká jídla, velké množství kávy apod.) a místo Coca Coly dáváte přednost obyčejné vodě, pravděpodobně nemáte s celulitidou velké problémy. V tomto věku je funkce metabolismu na velice dobré úrovni, kůže je pevná a napjatá. Prevence však není nikdy dost, proto ošetřujte i v tomto nízkém věku problémové partie přípravky s koenzymem Q10, který podporuje proces obnovy buněk zevnitř.

Jako prevence proti celulitidě, striím a ochabování pokožky je vhodný zpevňující olej s koenzymem Q10 Dermacol Enja. Olej se rychle vstřebává a zanechává pokožku vláčnou bez pocitu mastnoty. Při sprchování se doporučuje střídání teplé a studené sprchy, což pomáhá k lepšímu prokrvení a rychlejšímu odplavování škodlivin. Ani v mladém věku se příliš nevystavujte slunečnímu záření.

Když vám je 30

zoom Zvětšit

Hydratovaná, zpevněná a pružná pokožka

Ve třiceti platí stejně jako ve dvaceti, že se máte vyhýbat nezdravým potravinám a nápojům. Snažte se omezit nebo zcela vynechat používání kofeinu, soli i alkoholu. Věnujte se sportovním aktivitám a vydatně pijte – ideálně čistou vodu. Metabolismus lze urychlit také pravidelným saunováním nebo manuální lymfatickou masáží, ovšem vybírejte si pouze renomované salony. Ideální je podstupovat lymfatickou masáž na lékařské klinice.

Ze zpevňujících přípravků zkuste Ryor břečťanový gel proti celulitidě, který napomáhá odstraňovat příznaky celulitidy, pokožku dokonale hydratuje, zpevňuje a zvyšuje její pružnost. Opticky můžete celulitidu zamaskovat samoopalovacím krémem nebo bronzujícím olejem. Díky tmavé barvě budou hrbolky méně viditelné.

Když vám je 40

zoom Zvětšit

Pokožka je zpevněná a vyhlazená

S vyšším věkem se může celulitida zhoršovat, za což však nemůže pouze věk, ale také sedavé zaměstnaní, nedostatek pohybu a špatná strava (velký podíl živočišných bílkovin, přemíra cukru a nezdravého tuku). Pokuste se o úpravu svého jídelníčku a hýbejte se. Ve většině případů se vyplatí investovat do jídelníčku i cvičebního plánu sestaveného odborníkem. Nechte si poradit, podstupte měření tělesného tuku. Porovnávejte své výsledky, sledujte změny.

Proces proměny můžete samozřejmě podpořit také vhodným přípravkem. Za vyzkoušení stojí sérum na zadeček s push-up efektem Talika Back Up 3D, které vám pomůže s modelací dokonalých křivek zadečku. Sérum obsahuje koktejl aktivních látek, které zpevní a zeštíhlí zadeček, avšak myslete na to, že nic není zadarmo. Hlavní je pohyb a strava!

Když vám je 50+

zoom Zvětšit

Čistá a jemně promasírovaná pokožka

Žena chce vypadat krásně v každém věku, ale naneštěstí s přibývajícím věkem začíná být kůže celkově křehčí a povislejší. Z toho důvodu musíte pokožce věnovat mnohem více času. K ošetření pokožky ve vyšším věku se hodí krémy s obsahem peptidů nebo retinolu, které kůži více vypnou a zpevní. Problémové partie je vhodné masírovat kartáčem, čímž se zlepší cirkulace krve i průtok lymfy a urychlí se metabolismus.

K promasírování pokožky je výborná 100 % přírodní mořská houba Suavipiel obsahující extrakty z hlubin moře. Houbička je hypoalergenní, extrémně jemná a ekologická. Prakticky v každém věku jsou účinné odborně prováděné lymfatické masáže. Pozornost je nutné věnovat stravě. Omezte cukry a nezdravé tuky. Jezte zdravě a pravidelně.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?