Jak mít pleť jako modelka

Přemýšlely jste někdy nad tím, jak to ty modelky dělají, že mají tak dokonalou pleť? Samozřejmě hraje velkou roli dědičnost a vrozená krása, ale i modelky se musí o svou pokožku pečlivě starat a dopřávat jí potřebnou péči. Zjistili jsme, jaké přípravky a triky používají v současnosti nejžádanější světové topmodelky.

img

Seznamte se s triky pro krásnou pleť od slavných topmodelek

Karlie Kloss (19) 

Americká modelka, která patří mezi třicítku topmodelek současnosti, se nadchnula pro současný kosmetický hit a začala používat sérum pro růst řas Latisse. Karlie také věří léta prověřeným přípravkům, a tak na svou pleť nanáší klasický hutný výživný krém Pond´s Cold Cream, který používala už její babička. Modelka si rovněž každé ráno stříká pleť růžovou vodou, která má osvěžující a hydratační účinky. 

zoom Zvětšit

Karlie Kloss a Joan Smalls

Joan Smalls (23) 

Tato exotická krasavice z Porto Rica si každé ráno umývá obličej pleťovým přípravkem s kyselinou salicylovou a následně pleť hydratuje krémem od Estée Lauder Advanced Night Repair, který pokožku krásně rozzáří a vyživí. Přestože je tento krém určen na noční použití, Joan natolik vyhovuje, že ho nanáší i přes den. Protože je však velmi hutný, ředí ho svým oblíbeným pleťovým mlékem. 


Hyoni Kang (24)

Slavná korejská modelka vyhrála v roce 2008 soutěž o nejlepší supermodelku světa, a stala se tak první Asiatkou, která tohoto titulu dosáhla. Hyoni nedá dopustit na pěnový přípravek na čištění pleti Dermalogica, který šetrně a rychle odstraní všechen make up z pleti. Tato modelka si také oblíbila kosmetiku Labcconte z Chile, obzvláště pleťové mléko s vysokým podílem hlemýždího slizu, který zaručí zářivou pleť. 

zoom Zvětšit

Hyoni Kang a Karmen Pedaru

Karmen Pedaru (21) 

V editorialech Vogue po celém světě se velmi často objevuje tato půvabná modelka z Estonska, která sebou všude nosí oční krém značky Darphin. Oční okolí si pečlivě promazává i během přehlídek. Karmen nikdy nejde spát bez důkladného odlíčení a jednou za čas si dopřává kvalitní péči v kosmetických salónech v Paříži.



Anja Rubik (28) 

Polská topmodelka si každý večer před spaním dopřává jemný peeling značky Clinique One - The 7 Day Scrub Cream, který otevře všechny póry a její pleť je tak připravena lépe přijmout oblíbený hydratační krém, který nanáší ve velkém množství. 

zoom Zvětšit

Anja Rubik a Lindsey Wixson

Lindsey Wixson (16) 

Mladičká americká modelka, která patří v současnosti mezi nejvytíženější modelky na světě, používá na odlíčení RMS Beauty Raw Coconut Cream a rovněž nedá dopustit na přípravky pleťové řady kalifornské značky Dr. Alkaitis. Náctiletá modelka občas trpí akné, na které se jí osvědčil čistý tee tree olej v bio kvalitě.  



Chanel Iman (21)

Nejoblíbenější kosmetický produkt americké modelky známé především svou prací pro Victoria Secret je luxusní pleťový olej Rodin Olio Lusso. Chanel ho používá nejen na obličej, ale i po koupeli na pokožku celého těla. 

zoom Zvětšit

Chanel Iman a Frida Gustavsson

Frida Gustavsson (18)

Tato krásná Švédka nejprve důkladně vyčistí svou pleť přípravkem na odlíčení od značky Dermalogica, a poté obličej hydratuje luxusním pleťovým olejem Nuxe. Fridě vyhovuje, že se tento olej snadno vstřebává, nezanechává mastný film, obsahuje spoustu vitamínu A a E a udržuje její pleť krásně jemnou.



Liu Wen (23)

Tvář Estée Lauder, čínská modelka Liu, považuje za nejdůležitější důkladné odlíčení pleti a pravidelné používání hydratačního krému. Ráda si také dopřává zklidňující masky, její oblíbenou je Estée Lauder Re-Nutriv. Liu rovněž věří, že její pleti prospívá pití velkého množství vody a pomerančového džusu, který ji zásobuje vitamínem C.

zoom Zvětšit

Liu Wen a Hannah Holman

Hannah Holman (20) 

Americká modelka používá ráno čistič pleti Christine Chin, který funguje jako jemný exfoliátor a Hannah se jím jemně masíruje především během sprchy nebo po ní, kdy jsou póry otevřené a zahřáté. Modelka poté obličej opláchne studenou vodou, aby se póry zase uzavřely a zároveň se tak zbaví zbytku oteklosti po spánku. 



Jac (17)

Mladá polská modelka - celým jménem Monika Jagaciak - používá mnoho produktů z houbové řady od značky Origins, protože podle jejích slov skvěle fungují na její pleť a navíc jsou v bio kvalitě, které Jac dává jednoznačně přednost. Před a během "fashion weeku" konzumuje hodně vitamínů, zejména zinek, aby její pleť byla ještě hezčí. 

zoom Zvětšit

Jac a Natasha Poly

Natasha Poly (26)

Krásná ruská modelka v současné době používá pleťový krém Sisley Paris All-Day-Year Cream, který její pleť dokonale hydratuje. Na noc Natasha vmasíruje výživné sérum taktéž od kosmetické řady Sisley.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!