Jak na vrásky 1. díl – základní rady

Trápí vás vrásky a nevíte, jak je co nejlépe zamaskovat? Nezoufejte. Máme pro vás několik osvědčených rad a tipů, které perfektně fungují a zároveň nezruinují vaši peněženku. Stačí si vybrat správný přípravek a naučit se ho používat.

img


Chcete-li dokonale zamaskovat vrásky na vaší tváři, musíte si dát záležet na základu pod make-up. Co přesně to znamená? Aby nebyly vrásky vidět, používejte co možná nejméně líčidel. Na pudr rovnou zapomeňte. Jako základ pod make-up vám doporučujeme vyzkoušet Idealist od Estée Lauder, který zmenší póry, vymaže vrásky a tím celkově vylepší vzhled vaší pleti. Pokud máte vrásky hodně výrazné, sáhněte po primeru od značky Giorgio Armani. Umí opravdové zázraky a vrásky zcela vyplní. Primer si naneste na čelo a kolem očí. Nakonec naneste lehký make-up (Face Fabric od Giorgio Armani).

zoom

Idealist od Estée Lauder zmenší póry, vymaže vrásky a tím celkově vylepší vzhled vaší pleti.

Náš tip: Používejte primer a make-up od jedné značky. Většina z nich je navrhovaná takovým způsobem, aby k sobě skvěle pasovala. Kombinace různých značek sice taky nemusí představovat problém, ale občas se stává, že výsledek nevypadá přirozeně. Vsaďte proto na jistotu!

Nezapomeňte hydratovat

V boji proti vráskám vám zaručeně pomohou přípravky s hydratačními účinky. Vyzkoušeli jsme pro vás hydratační bázi Smoothing Water make-up Base od Sensai a nemůžeme si ji vynachválit. Nevěříte? Vyzkoušejte si to na vlastní kůži. Drobné nedostatky pak stačí zakrýt korektorem. Jak jednoduché!

Ovšem pozor na vrásky kolem očí. Vizážistky radí, abychom tuto oblast příliš nelíčily (nenanášely příliš silné vrstvy), případně doporučují používání lehkých přípravků (make-up bez pudrové báze, BB krémy apod.). Pokud zvolíte tuhý produkt, usadí se na vašich vráskách a nehezky je zdůrazní.

Jak na oční stíny

Při používání očních stínů si naneste na víčka nejprve kvalitní podklad, jinak hrozí, že se oční stíny dostanou do vrásek. Nádherná víčka vám zaručuje například Paint Pot v odstínu Painterly od značky MAC. Navíc má neuvěřitelnou výdrž - v létě i v zimě.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.