Jak se zbavit chloupků na intimních partiích

Pokud Vás unavuje každodenní holení intimních partií žiletkou a netroufáte si na drastické metody, slibující dlouhodobý účinek, je pro Vás metoda Sweet Epil ideálním řešením.

img

Pro kvalitní a šetrné odstranění chloupků je rozhodně lepší se svěřit do péče odborníků.

Sweet Epil - depilace na přírodní bázi, která zároveň pokožku regeneruje

Depilace, prováděná v současnosti nejšetrnější dostupnou metodou - Sweet Epil www.sweet-epil.cz je na přírodní bázi, díky čemuž je pokožka zároveň regenerována. Pro svou šetrnost je tato metoda vhodná i na tzv. brazilskou depilaci, při níž jsou kompletně odstraněny chloupky v intimních partiích (včetně stydkých pysků a vnitřní části zadečku).

Metoda Sweet Epil je díky svému přírodnímu základu k pokožce maximálně šetrná a zároveň ji regeneruje. Jedná se o inovativní způsob depilace, u kterého nejsou shledávána žádná negativa ani zdravotní rizika. Může být použita i pro velmi citlivou pokožku. Sweet Epil je možné využít také těsně před odjezdem na dovolenou, jelikož lze pokožku následně vystavit slunci bez rizika jejího podráždění.

Depilace Sweet Epil je vhodná i pro muže

zoom Zvětšit

Moderní trendy ovlivňují také muže

Nejen ženy chtějí mít krásnou a hladkou pokožku bez chloupků. Moderní trendy ovlivňují také muže, kteří chodí stále častěji na depilaci různých částí těla, převážně pak na depilaci ramen, zad, hrudníku, rukou, podpaží a v poslední době také stále hojněji na pánskou brazilskou depilaci.

Depilace Sweet Epil je doporučována i nastávajícím maminkám

Na základě klinických studií byla metoda Sweet Epil doporučena také gynekology jako nejvhodnější metoda pro depilaci intimních partií před porodem, gynekologickým vyšetřením nebo plánovaným zákrokem. Brazilská depilace je ve studiu Sweet Epil prováděna zdravotnickým personálem a studentkami vyšších ročníků lékařské fakulty Univerzity Karlovy, takže ji mohou podstoupit i těhotné ženy, a to v jakémkoliv týdnu těhotenství. Podle slov porodníka MUDr. M. Fischera jsou nastávající maminky ve větší psychické pohodě, nemusí-li se před nepříjemnou procedurou holení v porodnici stresovat.

Svěřte se do péče profesionálů

zoom Zvětšit

Recepce studia Sweet Epil

Pro kvalitní a šetrné odstranění chloupků je rozhodně lepší se svěřit do péče odborníků. Stejně jako v zahraničí už i v Praze můžete využít výhod specializovaného, exkluzivně depilačního studia Sweet Epil, které je prvním místem v České republice svého druhu, zabývající se výhradně odstraňováním chloupků.

Specializace v oboru spolu s odborně vyškoleným týmem Epil-Ladies umožňují zajištění služeb na vysoké profesionální úrovni. Diskrétnost je samozřejmostí. Depilační studio Sweet Epil se nachází v centru Prahy, ve Vyšehradské ulici (bezproblémové parkování). Otevřeno je každý den 9-21h, včetně víkendu. Funguje také systém walk-in, tzn. možnost přijít i bez předchozího objednání.

Více informací na: www.sweet-epil.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.