Kosmetické fenomény: rtěnka a lesk

Na trhu se nachází nepřeberné množství rtěnek, lesků i balzámů. Pokud je pro vás složité se mezi nimi zorientovat a vybrat si to nejlepší z nejlepšího, zaručeně oceníte tipy od nezávislých odborníků na líčení.

Rtěnka pro každou příležitost

Na každodenní používání i k večernímu líčení je ideální rtěnka Soft Sensation, Astor. Během dne stačí nanést rtěnku bříškem prstu a pouze ji lehce vklepat. Na večírky a jiné společenské události můžete zvolit výraznější líčení. Použijte konturku v barvě rtěnky, vykreslete obrysy rtů a poté aplikujte barvu rtěnky štětcem. Výhodou této rtěnky je mimo jiné nízká pořizovací cena (cca 139 Kč).

Luxusnější variantu představuje rtěnka Rouge Allure, Chanel (cca 999 Kč), která se díky své dokonalé textuře stane vaší druhou kůží. Obsahuje koncentrované ultra tenké pigmenty, zaručuje sytou a intenzivní barvu.Umožňuje bezchybné a plné krytí. Vaše rty budou krásně sametové, zářící a elegantní. Rtěnka Rouge Allure od Chanelu je k dispozici v řadě odstínů.

zoom

Lesky na rty a balzám

Cenově dostupný lesk s hezkou texturou nabízí Caresse Shine, L'Oreal Paris (cca 175 Kč). Vizážisté mají oblíbený odstín č. 501, který je neutrální a na rtech vypadá nádherně. Chcete-li, aby vám lesk na rtech vydržel co nejdéle, zvolte Larger Than Life, Nars. Seženete ho v různých barvách, má oslnivý lesk a vytváří plné rty. Příjemný aplikátor má Gloss Volupté, Yves Saint Laurent. Aplikátor přesně tvaruje rty a nelepí.

Pro intenzivní a dlouhotrvající hydrataci rtů doporučujeme balzám na rty Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm, Elizabeth Arden. Balzám vyživuje a zklidňuje suché i popraskané rty, navrací jim krásný vzhled.

Rtěnka a lesk v jednom

Zajímavým řešením je rtěnka a lesk v jednom Lip Twist, Sisley, který se velice snadno nanáší díky své klouzavé a hladké konzistenci. Po nanesení jedné vrstvy působí Lip Twist jako transparentní lesk, ve více vrstvách je mnohem výraznější. Nemusíte používat konturovací tužku, dobře drží a nevpíjí se do vrásek.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.