Kouzlo Itálie v jediné lahvičce

Milujete kosmetiku - zejména tu přírodní? Dokážete ocenit neokoukané vůně? Hledáte něco výjimečného a jste znuděná nabídkou v drogériích? Je na čase poznat italskou značku Frais Monde!

Tahle značka se pyšní velkou oblibou nejen v domovské Itálii, ale také v Holandsku, Španělsku, anebo v Indonésii. Možná jste během cestování v Římě a Miláně zahlédli lahvičku s termální vodou, nebo jste potkali na ulici charismatickou Italku, která neodolatelně voněla. Je vysoce pravděpodobné, že ten nádherný obláček vůně měl na starosti parfém od Frais Monde. Tahle značka má totiž ve svém portfoliu desítky velmi neotřelých vůní – od heboučkých pudrových vůní až po smyslné květinové a orientální delikatesy. Gurmány potěší zejména novinka nesoucí jméno Mandorla – tedy vůně mandle, která v sobě nese vonnou stopu marcipánu a růžovo-bílých květů mandlovníku. Opravdu úchvatná je i další novinka pojmenovaná Rosa Rossa – elegantní vůně červené růže. Varujeme vás, je velmi návyková.

České ženy si podle informací od distributora Elnino.cz nejvíce oblíbily vůni bílého mošusu Muschio Bianco – už mnoho let se drží na trůnu nejprodávanějších produktů. Ultra čistá vůně je decentní a smyslná zároveň - dodá každé nositelce pocit čistoty a bezpečí. Frais Monde své vůně nabízí nejen v podobě klasické toaletní vody, ale také jako jemnější vodu parfémovanou bez obsahu alkoholu a ve stále oblíbenější konzistenci parfémovaného oleje. Ten mezi ženami získal velkou oblibu nejen díky dlouhotrvající vůni, ale také díky svému milému balení, které se vejde do každé kabelky. Olej můžete použít na pulzující místa, ale i do vlasů, které nezamastí díky lehké konzistenci. Neobsahuje parabeny ani alkohol, takže jásat mohou i majitelky citlivé pleti.

O vůních Frais Monde by se dala napsat celá kniha. My vám chceme ale doporučit také kosmetiku, která v sobě skrývá velmi vzácnou složku – termální sirnou vodu. Ta pleť dokáže zázračně harmonizovat, doplní cenné minerální látky a za své léčebné vlastnosti získala i certifikaci*. Kosmetika se tedy u Frais Monde mísí s terapií problematické pleti. Vám, které bojujete s velmi citlivou pletí, můžeme poradit kosmetiku s bio certifikací od společnosti BioAgricert. Jedná se o čtyři luxusní řady péče o pleť. Defense Skin Bio se postará o velmi suchou a poničenou pleť, které dodá hydrataci a výživu díky extraktům z hnědé rýže. Hydro Bio Reserve je ideální pro normální a suchou pleť – díky výtažkům z ječmene a kyselině hyaluronové pleť krásné vypne a dodá nádherný pocit hydratace. Pro ženy od třiceti let Frais Monde vyvinul řadu Pro Bio Age, která účinně bojuje s vráskami, ztrátou pružnosti a pevnosti pokožky. Nechybí ani bio řada pro opalování Crema Solare Bio s ochranným faktorem, olivovým olejem a výtažky z aloe vera.

Možná i vy marně hledáte na trhu make-up, který by pleť nejen krásně prozářil, ale také o ni pečoval. Přeci jen, mnoho běžných výrobků obsahuje tolik chemikálií, že na jejich rozluštění budete potřebovat minimálně vysokou školu. Frais Monde ale nabízí krásnou řadu dekorativní kosmetiky s bio certifikací – oční stíny, zapečenou tvářenku, nebo bronzer si oblíbilo i mnoho make-up artistů a blogerů. Kvalita jde ruku v ruce s dokonalým efektem a tak není třeba dělat žádný kompromis.

Ať už vyzkoušíte vůně, kosmetiku, nebo přírodní make-up, určitě budete nadšené. Frais Monde totiž používají ženy už 30 let. Tohle úžasné výročí můžete oslavit i na pražském jarním veletrhu Interbeauty (22 – 23. dubna 2016), kde se Frais Monde představí a pro své zákazníky má v plánu mnoho speciálních akcí a dárků. Nebude chybět líčení, dárky k nákupu, veletržní sleva a soutěže o hodnotné výrobky.

Více o značce najdete na www.fraismonde.cz

Veškeré produkty nakoupíte v e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?