Trendy v líčení pro jaro-léto 2016

Nová sezóna přináší svěží nápady a inspiraci na zbrusu nové líčení. Hitem jsou výrazné rty, modré oční stíny, ale i nahé líčení.

Zaostřeno na rty

img

Malinově červené, vínové, korálově červené, ale třeba i zlaté! Letos je jedno, jakou barvu na rty zvolíte, hlavně ať je vidět a zaujme na první pohled. Klasicky červené rty jsou samozřejmě sázkou na jistotu, ale proč si nepohrát s výběrem úplně nového odstínu? Pokud vás netradiční barvy rtěnek odpuzují, zkuste oranžovou či zářivě růžovou. A nezapomeňte, zbytek líčení by měl být spíše nenápadný a decentní.

Oči v barvě moře

img

Nalaďte se na letní náladu ještě před příchodem sluncem prosvícených dní a vyzkoušejte super hit v líčení pro toto léto – oči zbarvené do modra. A nemluvíme tu jen o aplikaci modrých stínů, oči vám do barvy letní oblohy či azurového moře pomůže zbarvit i modrá řasenka nebo linka ve výrazném modrém odstínu. Kolik modré na zvýraznění svých očí použijete je čistě na vás.

Tvář sluncem políbená

img

Pokud byste si na léto měla pořídit jen jediný nový přírustek do své kosmetické šatičky, zvolte bronzer. Tento skvělý univerzální kosmetický zázrak vám pomůže vykouzlit letní look a tváře jako zbarvené od sluníčka ještě před odjezdem na vaší vysněnou dovolenou. Navíc bronzování patří mezi hlavní make-up trendy nastávající sezóny, tak se slunce v prášku rozhodně nebojte.

Svěží nahé líčení

img

Trend, který už je spíše evergreenem na poli líčení, než žhavou novinkou, si zamilovali kreativní vizážisté pracující pro přední módní návrháře i letos. Můžete zvolit nahou, přirozeně se lesknoucí tvář s jemným nánosem make-upu, nebo obličej lehce poprášit transparentním pudrem a vytvořit tak sametově hladký look. Oči by měly zůstat čisté bez líčení a rty jen přetřené balzám na rty, nebo rtěnkou v nude odstínu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.