Krásná za 5 minut

Máte neustále nabitý program, a proto nemáte příliš času na zdlouhavé zkrášlující procedury před zrcadlem? To ovšem neznamená, že nemůžete vypadat krásně. Vybavte se multifunkčními produkty theBalm a máte vyhráno.

img

Kosmetiku theBalm zkrátka nejde nemilovat.

S filosofií „krásná za 5 minut“ přichází na český trh značka kultovní americké kosmetiky theBalm, která proslula po celém světě svými úžasně funkčními, přitom zábavnými a hravými produkty v nepřeberném množství výrazných barev a úžasných receptur. V redakci jsme kosmetiku theBalm vyzkoušely a rozhodně doporučujeme pořídit si žhavou pětku produktů.

zoom Zvětšit

Tónovací hydratační krém BalmShelter

Tónovací krém BalmShelter

Tónovací hydratační krém BalmShelter je skvělý v tom, že nahradí denní hydratační krém i make-up, krásně vyhladí obličej a zároveň dokonale sjednotí odstín pleti. Jedno namazání vám zabere necelou jednu minutu, přičemž za tak krátkou dobu vykouzlí projasněnou pokožku zářící zdravím. Navíc obsahuje SPF18, takže vám poskytne dostatečnou ochranu proti slunečním paprskům během celého dne.

Korektor TimeBalm

Chcete působit svěže a energicky? Zbavte se tmavých kruhů pod očima. Na pomoc si vezměte kultovní korektor TimeBalm Concealer. Korektor si zamilujete, protože se neslévá ve vráskách kolem očí a navíc proti nim účinně bojuje. Obsahuje celou řadu vitamínu a prospěšných látek, které posilují pokožku a bojují proti prvním příznakům stárnutí. Používat jej tak můžete i na noc.

zoom Zvětšit

Rozjasňovač Mary-Lou Manizer

Rozjasňovač Mary-Lou Manizer

Naprostý poklad našla naše redakce v rozjasňovači Mary-Lou Manizer. Na rozdíl od rozjasňovačů jiných značek Mary-Lou Manizer dodává pleti přirozený jas. Po použití tohoto rozjasňovače se světlo na pleti začne rozptylovat zcela odlišným způsobem, takže pleť vypadá jemnější, mladší a zářivější. Dokonalá kamufláž!

Tvářenky Boy´s

Jedna z věcí, kterými je značka theBalm proslulá jsou její tvářenky a ani my na ně po vyzkoušení nedáme dopustit. Tvářenky s dlouhotrvajícím efektem vám projasní tváře a dají se použít i jako oční stíny. Edice tvářenek Boy´s – FratBoy, DownBoy a CabanaBoy – nás dostaly. Kterou vyzkoušíte vy? 

zoom Zvětšit

Nude Tude paleta očních stínů

Řasenka Cheater

K dokonalosti nám už chybí jen jedna věc – řasy snů, které jsou nejen výjimečně dlouhé, ale i úžasně objemné. Ty se nám podařilo vykouzlit pomocí řasenky Cheater. K opravdu intenzivnímu efektu stačily pouhé dvě vrstvy. Příjemně nás překvapilo, že řasenka z řas nezačala během dne opadávat ani se nerozmazává.

Něco navíc

S vysoce kvalitní kosmetikou theBalm není problém vypadat dokonale během pěti minut. Ovšem hravé obaly a názvy produktů nás zaujaly natolik, že se nám od nich po pěti minutách prostě nechtělo odejít. Nedalo nám to a vyzkoušely jsme oční stíny z legendární paletky Nude Tude, které se dokonale hodí k podzimnímu líčení.

A to nejlepší nakonec. Žádný z produktů theBalm neobsahuje parabeny a nebyl testován na zvířatech. Kosmetiku theBalm tak zkrátka nejde nemilovat. Objednat si ji můžete na stránkách www.thebalm.cz, kde nyní nabízejí super akční slevy a vánoční balíčky. Při zadání kódu OM11 získáte navíc dodatečnou slevu 5 % k nákupu.



Autor: Linda Kalašová



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!