Mimořádně snadné bělení zubů zvládnete i Vy!

Krásný úsměv můžete mít i Vy. Možná namítáte, že nemáte dokonale bílé zuby.

Proto je tu převratné bělení zubů pomocí White Pearl s patnáctiletou tradicí a více než 100 000 spokojenými zákazníky vás přesvědčí, že to není vůbec žádný problém! Stomatologický gel propůjčí vašim zubům bílou barvu na dva roky a výborně se hodí i pro osoby s citlivými zuby. Neobsahuje totiž abrazivní složky. Naopak výtažky z heřmánku, granátového jablka a z aloe vera jsou šetrné nejenom k zubům, ale pečují i o dásně.

Bělení je jednorázové, bezbolestné a díky velice snadné aplikaci to zvládne úplně každý. Díky inovacím lze nyní bělit zuby v pohodlí domova i během spánku. Sada White Pearl obsahuje stomatologický gel, vyvinutý specialisty v USA, a dále 4 tvarovatelné aplikátory. Ty se dokonale přizpůsobí vašim zubům. Velice oblíbená jsou i bělicí pera White Pearl.

Produkty můžete zakoupit v drogeriích DM, Teta, Rossmann, dále v lékárnách a v Globusu. Objednat si je můžete i v e-shopu www.krasnyusmev.cz, poštovné při objednávce nad 500Kč nehradíte.

Bělicí sada obsahuje 130 ml stomatologického gelu a čtyři aplikátory. Stojí 749 Kč. Set 3 bělicích per můžete pořídit již za 399 Kč. Přejeme hodně důvodů ke krásnému úsměvu a také přejeme krásný úsměv s White Pearl!

Doporučeno zákazníky, sledujte facebok White Pearl, nebo server heureka.cz, kde je White Pearl dlouhodobě TOP 1 v bělení zubů.



Komentáře

kamča
Jo jo to používám a je to naprosto SUPER!
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.