Na druhou stranu zeměkoule za pár chvil...

Čaj. Zázvor. Hřebíček. Kardamom. Skořice. Med. Vyvolávají ve vás tato slova pocit hřejivosti, tepla, omamné vůně a lahodné chuti?

Velká Indie v malém šálku…. 

zoom Zvětšit

www.sirupy-koktejly.cz

Čaj. Zázvor. Hřebíček. Kardamom. Skořice. Med. Vyvolávají ve vás tato slova pocit hřejivosti, tepla, omamné vůně a lahodné chuti? Tak to jste odsouzeni k tomu, abyste si zamilovali Chai Latté! 

Trendy název „chai latté“ je anglickým označením pro tradiční nápoj druhé nejlidnatější země světa, miliardové Indie. Tamní masala chai koupíte skutečně na každém indickém rohu. Jen málokterá země si i přes dnešní globalizovaně-internetovou blízkost dokázala zachovat image místa s puncem tajemství. Místa, které láká svou rozmanitostí chutí a kultur. Právě díky tomuto pestrému mixu Indie tolik voní a chutná. A takový je Chai Latté David Rio – pestré orientální prvky v dokonale voňavé směsi. 

…malý šálek s velkou chutí 

Díky inovativnímu výrobci DAVID RIO si dnes miliony mladých lidí během ranní cesty do práce nevolí pouze mezi kávou a čajem, ale vybírají si svůj oblíbený Chai Latté. Dávají mu přednost i proto, že jeho povzbuzení není krátkodobým kávovým „kopancem“, ale látky čajových koncentrátů se uvolňují postupně a jejich efekt je tak dlouhodobější. Silný a aromatický Tygr nebo jemný, vanilkový Slon? Želva se základem ze zeleného čaje nebo Tukan s delikátní příchutí manga? Jména a obrázky zvířat na barevných plechovkách směsí David Rio nejsou jen libůstkou firemního grafika. Společnost David Rio se totiž výrazně angažuje v ochraně ohrožených zvířat a je významným donátorem jejich zachránců. Až si budete objednávat svůj David Rio Chai Latté, pomůžete tak svým dílem i Vy. 

Z kaváren světových metropolí do Vaší kuchyně

zoom Zvětšit

www.sirupy-koktejly.cz

Ze spotřebitelských balení určených pro domácnost si snadno připravíte svůj oblíbený nápoj. V sortimentu jsou i varianty bez cukru (Kosatka) a kofeinu (Žirafa). Protože úroveň českých kaváren v posledních letech strmě stoupá a i přes domnělou konzervativnost českých spotřebitelů jsou jejich provozovatelé stále otevřenější novým trendům, roste počet kavárníků, kteří svým hostům rádi nabídnou Chai Latté David Rio jako lahodnou alternativu čaje nebo kávy. Stejně jako obliba David Rio u jejich hostů. Překvapení odpůrců nechvalně proslulého „čaje s mlékem“ po ochutnání Chai Latté je nefalšované a mnohdy se právě z nich rekrutují budoucí zapřisáhlí fanoušci. 

„Baví nás hlavně produkty, které něčím překvapí a zároveň nechávají gastronomům prostor pro jejich vlastní kreativitu,“ říká Marek Švarc, obchodní ředitel firmy Zanzibar sro, dovozce David Rio do ČR. „A s řadou směsí David Rio Chai Latté se baristé, třeba při tvorbě letních osvěžujících variant mohou skutečně vyřádit. Dokonalost výsledku často zaskočí i je samotné….“ 

Celou nabídku řady David Rio v ČR naleznete na www.sirupy-koktejly.cz 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.