Načerpejte inspiraci na stavebním veletrhu ForArch

Na jednom z největších stavebních veletrhů v České republice naleznete široký výběr produktů spojených s bydlením. Načerpáte zde inspiraci, jak si vylepšit dům a zahradu, jak naplno využívat terasu a setkáte se zde i se známými herci, zpěváky a sportovci.

zoom Zvětšit

Alukov

Veletrh For Arch se koná od 20. do 24. září v pražských Letňanech a srdečně vás na něj zve společnost ALUKOV, tradiční český výrobce posuvných zastřešení. „Přijďte si prohlédnout zastřešení terasy CORSO i zastřešení bazénů a vířivých van na expozici ALUKOVu, která se nachází v hale 2, stánku 06. Kromě široké nabídky zastřešení pro vás máme nachystaný i bohatý doprovodný program s oblíbenými herci a zpěváky z divadla KALICH. Ti si pro vás připravili ukázky představení, ve kterých uslyšíte hity z úspěšných muzikálů Pomáda, Horečka sobotní noci a také písně skupiny Elán z muzikálu Osmý světadíl,“ říká Mgr. Zdeněk Kohák M.B.A., marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s. V sobotu 24. září budete mít navíc možnost setkat se na autogramiádě s olympijským vítězem Alešem Valentou. Podrobný program vystoupení naleznete na stránkách společnosti ALUKOV. 

„Naši zkušení prodejci vám na veletrhu předvedou různé druhy zastřešení a ukážou vám, jak si s pomocí zastřešení CORSO můžete z terasy udělat zimní zahradu, relaxační místnost nebo soukromé SPA. Zároveň s vámi předběžně prodiskutují vaše přání a možnosti a doporučí vám nejvhodnější zastřešení,“ dodává Zdeněk Kohák.

zoom Zvětšit

Alukov

Novinky v zastřešování 

ALUKOV představí na veletrhu kromě oblíbených produktů také své letošní novinky. Jednou z nich je i nejnižší zastřešení bazénu od ALUKOVu nazvané TERRA, které téměř kopíruje povrch terénu. V uzavřené poloze umožňuje ničím nerušený výhled do zahrady a okolí bazénu. V otevřené poloze je to decentní, na prostor nenáročné zastřešení, které je v moderní architektuře nejvíce žádané. Jednokolejnicový systém zastřešení TERRA zaručuje bezbariérový přístup ze třech stran bazénu, je snadný na údržbu a nenáročný na místo. Zastřešení TERRA ocení všichni, kdo chtějí s lehkou nadsázkou „neviditelné“ zastřešení s viditelnými benefity, jako je ochrana vody před nečistotami, regulace teploty vody a zamezení nechtěnému pádu do bazénu.

zoom Zvětšit

Alukov

Další novinkou je model zastřešení terasy CORSO ULTIMA s rovnými prosklenými plochami, které umožňují čistý a ničím nerušený výhled do zahrady. Prosklené výplně zbavené nadbytečných sloupků umocňují prostorný dojem a zároveň splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Zastřešení je vybaveno pohodlným ovládáním a je možné dokoupit řadu užitečných doplňků, jako například moskytiéru, stínění ve střeše i bocích nebo vlastní vchod pro domácí mazlíčky. 

ALUKOV, jak je již u této společnosti zvykem, udává nové trendy v zastřešování a moderní architektuře, což potvrzuje i zisk ZNÁMKY KVALITY pro zastřešení CORSO, kterou uděluje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství. Kladně hodnotí zastřešení i spokojení zákazníci, jejichž videorecenze si můžete prohlédnout na stránkách ALUKOVu.

zoom Zvětšit

Alukov

Kdybyste veletrh For Arch nestihli, můžete si zastřešení prohlédnout a vyzkoušet také na veletrhu Stavotech v Olomouci nebo v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi, kde se vám stejně jako na veletrhu budou ochotně věnovat zkušení odborníci, kteří vám poradí, jaké zastřešení by nejvíce slušelo vašemu domu, zahradě nebo bazénu. 

ALUKOV vyrábí zastřešení vždy na míru a zajišťuje celý dodavatelský cyklus, od zaměření, přes instalaci a servis jedinou společností, takže získáte zastřešení zcela bez problémů a nutnosti dodatečných úprav. Zastřešení od ALUKOVu totiž již více než 20 let dotvářejí domov. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?