Nahé líčení podle celebrit

Nalíčená nenalíčená – svěží, sexy, přirozené a trendy nahé líčení v podání slavných krásek.

img

No make up look je velmi populární typ líčení.

"No make up look" nespočívá v tom, že ráno po probuzení vyrazíte do ulic tak, jak vás stvořila Matka příroda, ale v umění nalíčit se co možná nejpřirozeněji. Některé k "nahému" líčení stačí jen lehký make up a jemný lesk na rty, jiná se neobejde bez zvýraznění řas a přirozeně působící tvářenky. Každopádně o tom, že v horkých letních měsících je nahé líčení ideální volbou, ví své i pět slavných hereček, kterými se můžete nechat inspirovat. 


Cameron Diaz

zoom

Cameron překvapila minimem makeupu.

Slavná komediální herečka nedávno překvapila velmi přirozeným líčením. Kdo nikdy neslyšel o její velmi problematické pleti, mohl by být dokonce přesvědčen, že se Cameron prostě jen nestihla nalíčit. Krycí make up je však u této herečky základem, který tentokrát doplnila jen jemným leskem na rty a řasenkou. 







Cate Blanchett

zoom

Australské herečce jemné líčení sluší.

Krásné australské herečce éterického vzhledu jemné líčení sluší a podtrhuje její aristokratické rysy. Základem jejího líčení je dokonalý make up zafixovaný pudrem a jemná meruňková tvářenka. Nahé líčení doplňuje tělová rtěnka a oči zvýrazněné silnější vrstvou řasenky. 







Gwyneth Paltrow 

zoom

Gwyneth vsadila na zvýraznění očí.

Podobně křehkou kráskou jako Kate je americká herečka Gwyneth Paltrow. Jemné, téměř nahé líčení k jejímu typu dokonale padne. Tentokrát vsadila na lehký make up a svěží vzhled bez nánosu pudru. Na celém líčení jsou výraznější jen její světlé oči, které lehce zvýraznila řasenkou. 







Olga Kurylenko

zoom

"Bond girl" moc make upu nepotřebuje.

Herečku a modelku ukrajinského původu proslavila její role Bond girl ve filmu Quantum of Solace. Olga má dokonalé rysy obličeje, a tak se moc líčit nepotřebuje. Díky nahému líčení navíc působí velmi svěže a jemně. Kromě podkladového makeupu a lehkého nánosu pudru herečka jen lehce zvýraznila oči linkou a řasenkou. 





Julianne Moore 

zoom

Lehký make up zvolila i Julianne Moore.

I když se všechny oči upínaly na smaragdový náhrdelník, který nápadně ladil s barvou hereččiných očí, nešlo přehlédnout ani jemným make upem prozářenou pleť, dokonale a velmi přirozeně nanesenou tvářenku a jemnou tělovou rtěnku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.