Natucain: 100% přírodní, revoluční zbraň proti vypadávání vlasů

Síla přírody skombinována s moudrostí vědy: Natucain představuje novou, jedinečnou kombinaci účinných látek vyrobených ze 100% přírodních ingrediencí a technologie kmenových buněk – bez sulfátů, hormonů, silikonů, parabenů a pokusů na zvířatech.

40 % žen a až 80 % mužů starších 30 let trápí vypadávání vlasů. Jak k vypadávání vlasů vlastně dochází? 

Cyklus růstu vlasů se skládá ze 3 fází: anagenní, katagenní a telogenní. Během anagenní fáze rostou vlasy 3 až 5 let. V katagenní fázi se vlasový folikul zmenšuje a je oddělen od přívodu krve do pokožky hlavy. Výsledkem je přerušení dodávky živin do vlasů. Telogenní fáze je poslední fází růstu. V této fázi dochází k vypadávání vlasů. Vlasový folikul se může zregenerovat a cyklus růstů vlasů tak následně může začít od začátku. Pokud však pokožka hlavy nemá dostatek kvalitních živin, vlasy se pomalu ztenčují a dochází k jejich vypadávají.

Nezoufejte! 

Doktorka Stefanie Seyda objevila řešení tohoto problému. Po skončení svých studií na Oxfordské univerzitě se specializovala na výzkum nových účinných látek a přípravků a podílela se také na vývoji globálně úspěšných inovací.

zoom

Její nejnovější inovací je technologie MKMS24 obsažená v přípravku Natucain. Jedná se o přelomovou aktivní složku, která je 100% tvořená přírodními ingrediencemi, jakými jsou například čočka, tymián a bambus. Technologie MKMS24 stimuluje vlasy přímo u kořínků a prodlužuje anagenní (růstovou) fázi růstů vlasů, čímž redukuje vypadávání vlasů a podporuje jejich lepší růst. Výsledkem je výrazně slabší vypadávání vlasů a růst nových vlasů! 

Vlasové tonikum ve spreji Natucain se aplikuje během prvního měsíce 2x denně na místa postižená ztrátou vlasů. Přípravek má pouze lokální účinek v místě aplikace. Balení vydrží přibližně 3 měsíce. 

Dostupné na www.natucain.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.