Dámské peněženky: Jak vybrat ideální model?

Zatímco výběru kabelky věnují ženy velkou pozornost, peněženky jsou často podceňované. Je to ale velká škoda, protože jde o důležitý doplněk, který má i praktickou funkci. Kvalitní kožené peněženky od oblíbené značky vám vydrží roky, proto doporučujeme nadčasový design. Každá dámská peněženka může ladit s kabelkou, páskem a dalšími doplňky a občas vám třeba i nahradí psaníčko. Díky našim tipům to hravě zvládnete.

img

Peněženky podle velikosti a tvaru 

Moderním ženám, které s sebou nosí hlavně kreditní karty a k tomu maximálně nějaké mince, bude vyhovovat menší velikost dámské peněženky. Na bankovky a různé slevové karty se naopak hodí prostorná dámská peněženka, která výjimečně může sloužit také místo kabelky. Pozornost věnujte i rozdělení přihrádek, typu zapínání a vnitřku peněženky. Pokud bude světlý, může se rychle ušpinit, ale zase bude pěkně kontrastovat s vnějškem. 

Jaká by měla být barva dámské peněženky? 

Vždy vybírejte na základě vašeho stylu. Nejlépe samozřejmě s čímkoli zkombinujete peněženku neutrální barvy. Přesto se nosí i výrazné odstíny červené, modré nebo zelené. Barvy mají v tomto případě také velký symbolický význam, který vás dokonale vystihne. Vyplatí se na to ale myslet i když kupujete peněženky jako dárek. Pro romantičky jsou ideální jemné pastely, odvážným ženám se naopak budou líbit zářivé barvy nebo metalické peněženky, případně i netradiční vzory. Zajímavé jsou také různé řetízky, předimenzované zipy nebo atypicky zpracovaná loga, které u nás nyní patří k nejvyhledávanějším. 

img

Dámské kožené peněženky i varianty z eko kůže 

Odolný materiál by měl být samozřejmostí, zejména u peněženky, kterou nosíte každý den. Dámská kožená peněženka bývá dražší, ale vydrží mnohem více než varianty z umělé kůže. Na druhou stranu i ty jsou mnohdy kvalitní a precizně zpracované. Pomoci tomu může například prošívání, které má i estetický efekt. 

Dámské peněženky oblíbených značek 

Krásné dámské peněženky najdete například u značky Guess, která nabízí trendy produkty včetně plné elegantních, klasických i výrazných modelů. Mezi další oblíbené značky patří Tommy Hilfiger, její peněženky jsou sportovně elegantní a velmi nadčasové. Extravagantní a fashion peněženky pak prodává značka Love Moschino nebo Pinko. Vybrat si můžete i z nabídky top produktů od spousty jiných brandů, jako například zde: https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky, kde je většina než produktů skladem. Inspirovat se můžete přímo na e-shopech nebo na sociálních sítích značek. Díky tomu vám už neunikne žádná novinka ani aktuální kolekce. 

Kombinace peněženky dámské, pásku a kabelky 

Barevně i stylově sladěný outfit dotáhnete k dokonalosti zkombinováním kabelky, peněženky a pásku. Ať už nosíte jakýkoli styl oblečení, budete díky tomu za módní hvězdu. Dámské pásky v tom případě nemusí mít vyloženě praktickou roli, může jen zdobit šaty nebo halenku, rozdělit postavu a celý outfit pěkně doplnit. Menší dámská peněženka se hodí jak k malé byznys kabelce nebo aktovce, tak jednoduše do kapsy. Naopak do velkých shopper bagů se bez problému vejdou prostorné obdélníkové dámské peněženky. I v tomto případě si můžete najít tipy a inspiraci na módních blozích nebo na sociálních sítích.   



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?