Nejlepší vlasové doplňky - léto 2011

Čelenky, sponky, šátky, stuhy a další vlasové ozdoby zcela jistě patří mezi dívčí i dámské módní doplňky, které mohou být perfektní tečkou za celkovým lookem. Tato sezóna je významně ovlivněna retro stylem 70tých let a tak nikoho nepřekvapí, že letí především květinové ozdoby ve vlasech.

img

Vlasové ozdoby se letos nesou ve znamení romantiky a hippie stylu

Květinové děti

zoom Zvětšit

Květinové motivy ve vlasech právě letí

Boho styl uvolněných 70tých let se nese ve znamení přírodní krásy, volnosti a dětské rozpustilosti. Ozdobte své vlasy hippie čelenkou, která připomíná věnce z rozkvetlých sytě žlutých pampelišek nebo jiných veselých kvítků, a osvěžte svůj šatník nádechem retro stylu. Čelenky s květinami jsou letos hitem číslo jedna mezi vlasovými doplňky a nejlépe vyniknou na rozevlátých účesech a přirozených barvách vlasů.



Spony a vlasové ozdoby

zoom Zvětšit

Ozdobte své vlasy zajímavou sponou

I mezi sponami a vlasovými ozdobami tuto sezónu jednoznačně vedou květiny. Zahrajte na svou romantickou strunu a vetkněte do vlasů něžný a nadýchaný bílý nebo světlý květ, nebo v sobě probuďte vášnivou Carmen a své kadeře ozdobte vyzývavě rudou květinou. Kdo květinovým ozdobám příliš neholduje, může zkusit skřipce a spony v podobě motýlů či se zvířecími vzory. Kdo má rád pozornost a nezvyklé doplňky, jistě ocení lehce extravagantní vlasové sponky, gumičky a čelenky zdobené peřím nebo umělohmotným ovocem.


Čelenky a stuhy 

zoom Zvětšit

Nabídka čelenek a stuh je tuto sezónu velmi rozmanitá

Čelenky jsou evergreenem a jejich popularita u žen rozhodně neklesá. Nosí se silné i tenké, dvojité i trojité, ale hitem jsou především čelenky ve vintage stylu zdobené mašlí nebo květy, in je rovněž peří nebo jemní motýlci. Mezi potisky vedou puntíky, kostky, zvířecí a květinové vzory. Velký návrat také hlásí staronový trend - vlasové stuhy. Potištěné ovocnými nebo květinovými vzory můžete stuhy protáhnout pod vlasy a na temeni svázat do roztomilé mašle, zaplést do copu, či jimi svázat culík.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.