Trendy šátky jaro-léto 2011

Hlavní módní doplněk šik Francouzek by letos neměl chybět ani ve vašem šatníku. Šátky přitom nemusí zdobit jen váš krk, stylově a trendy vypadají uvázané ve vlasech místo čelenky, v podobě turbanu či na pirátský způsob, šátek lze také použít místo pásku nebo ho ležérně přivázat na kabelku a dodat jí neotřelý vzhled. Poradíme vám, které šátky jsou nyní nejvíc v kurzu.

img

Osvěžte svůj šatník novým módním šátkem 

Folklor a gypsy styl

zoom Zvětšit

Letí folklórní a gypsy vzory

Absolutním hitem této sezóny jsou šátky napodobující folklórní a gypsy styl, které se vyznačují především rustikálními vzory v pestrých barvách, vyšíváním a třásněmi. Šátky folklórního typu jsou nepřehlédnutelné díky výrazným barevným květinovým vzorům na světlém i tmavém podkladě, gypsy styl zase upoutá spoustou barev, vzory a třásněmi. Tento typ šátků výborně koresponduje s aktuálním retro trendem 70tých let. 




Něžný look

zoom Zvětšit

Romantický vzhled podpoří jemný šátek

Dívčí romantický vzhled plný jemných světlých odstínů, volánků, krajek a průsvitných materiálů patří mezi vůdčí trendy této sezóny, a tak nemohl minout ani šátky. Něžného looku spanilých víl dosáhnete průsvitným či krajkovým šátkem nejlépe ve smetanovém odstínu, in jsou rovněž tělové "nude" odstíny šátků. Krajkové lemování však skvěle vynikne i na barevném podkladě. Obmotat se můžete i šátkem zdobeným volánky, který připomíná načechraný obláček. 



Zvířecí a květinové vzory 

zoom Zvětšit

Květinový a zvířecí vzor patří mezi evergreeny

Oblíbený trend zvířecích potisků se drží na módním výsluní zuby nehty - dalším slušivým šátkem se zvířecím motivem proto určitě nic nezkazíte ani letos. Kdo vyzývavým vzorům z říše fauny zrovna moc nefandí, může se poohlédnout mezi flórou, která se letos co se týče trendů rozhodně nedrží zpátky. Rozkvetlý šátek zdobený buď drobnými kvítky, nebo i nápadnými květy, patří toto jaro a léto mezi top módní hity. 




Prim hraje hedvábí 

zoom Zvětšit

Kvalitní hedvábný šátek dodá na eleganci

Hedvábné šátky a šálky s jemným leskem slaví svůj velký comeback díky vlivu 70tých let na současné módní trendy. Hebké šátky zdobené nejrůznějšími potisky a barvami dodají elegantní glamour dotek i tomu nejobyčejnějšími outfitu a informují o vytříbeném vkusu nositelky. Tyto šátky lze kromě klasického uvázání kolem krku nosit i na mnoho dalších způsobů. Zajímavé vzory a kvalita materiálu naplno vyniknou při uvázání na hlavu na pirátský způsob.  


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?