Nejmódnější punčochy pro podzim 2015

Punčochy hrají důležitou roli snad na každém přehlídkovém mole a málokterá žena se bez nich obejde. Prozradíme vám, které jsou letos na podzim nejvíce in.

Černé

img

Nesmrtelná klasika se i letos drží na vrcholu módních trendů a bezkonkurenčně válcuje silonky tělových barev. Vyrazte do obchodu a poříďte si do zásoby další černé punčocháče, letos je určite unosíte. Jen nezapomínejte, že na běžné denní nošení se hodí především silnější neprůhledné punčocháče, svůdné průsvitné jsou vhodnější na večer.

Vzorované

img

Stejně jako loňskou sezónu i letos jsou velkým hitem vzorované punčocháče, které na první pohled upoutají pozornost. Pokud zvolíte punčocháče s výrazným vzorem, měl by být zbytek outfitu víceméně jednoduchý a bez zbytečných ozdob. Vzorované punčocháče vypadají efektně a stylově především v kombinace s malými černými, nebo s jinými hladkými a nejlépe jednobarevnými šaty.

Barevné

img

Je zapotřebí zdůraznit, že boom výrazně barevných punčocháčů již pominul, ale pokud jste si tento nepřehlédnutelný trend oblíbily, máme pro vás dobrou zprávu – barevné punčochy můžete směle nosit i letos. Jen už to nepřehánějte s křiklavými barvami a namísto sytě oranžové, rudé nebo žluté vsaďte na tlumenější odstíny, jako jsou tmavě vínová či temně zelená, které byly k vidění na přehlídkových molech.

Síťované

img

Letošní módní trendy jsou znatelně ovlivněné kontroverzní módní érou osmdesátých a devadesátých let, a tak není překvapující, že síťované punčocháče zdobily ladné nožky modelek na módních molech pro zimní sezónu 2015. Ať už zvolíte velká či malá oka, klasické černé nebo barevné síťované punčocháče, snažte se nepřekročit hranici mezi laciným vulgárním kýčem a moderním módním doplňkem, která je v případě síťovaných punčocháčů extrémně tenká.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.