Tipy pro krásu od celebrit

I když slavné zpěvačky a herečky utrácejí horentní sumy za zázračné krémy, všemožné omlazující prostředky i plastické operace, ani ony občas nepohrdnou levnější a léty prověřenou alternativou pro své zkrášlení. Nechte se inspirovat triky slavných celebrit, které můžete vyzkoušet i vy.

img

Nechte se inspirovat triky slavných celebrit, které můžete vyzkoušet i vy.

Jennifer Aniston

zoom

Aniston, Carey, Diaz, Lopez

Herečka proslula především svou rolí Rachel v seriálu Přátelé a svým okouzlujícím účesem. Lesk svých vlasů si Jennifer udržuje pomocí výživné masky na vlasy, kterou si nejméně dvakrát týdně aplikuje v sauně – maska je pak účinnější. Herečka si také často před spaním vtírá do pokožky hlavy ricinový olej, omotá ručníkem a ráno smyje. Pro lesk vlasů používá také dobře známý trik a po umytí si vlasy přelévá jablečným octem. Aby si udržela hydratovanou a krásnou pokožku, pije denně nejméně osm sklenic čisté vody.

Mariah Carey

Světoznámá zpěvačka často místo kondicionéru používá výživný kokosový olej. Diva v mikrovlnce rozehřeje lžíci kokosového oleje a nanese před spaním na vlasy. Ráno umyje šamponem a užívá si oslnivý lesk a tropickou vůni svých vlasů.

Cameron Diaz

Na svou problematickou aknózní pleť používá půvabná herečka obyčejné sušené mléko, které funguje jako jemný peeling. Její oblíbenou přírodní masku si snadno vyrobíte sami - stačí rozmixovat dva žloutky, 3 lžíce olivového oleje a jeden zralý banán. Naneste na obličej a krk a nechte působit 30 minut, poté smyjte chladnou vodou. Za svůj zářivý úsměv vděčí Cameron jahodám, kterými si potírá zuby. Jahody mají přirozený bělící účinek.

Jennifer Lopez

Tato sexy hispánská zpěvačka nedá dopustit na obyčejnou vazelínu. Používá ji na spoustu věcí od odlíčení až po hydrataci kolen a loktů. Vazelína je univerzální mastí pro suchou pleť, zkuste nanést silnou vrstvu na ztvrdlé paty, oblečte si bavlněné ponožky a ráno budou vaše paty krásně jemné.

Julia Roberts

zoom

Roberts, Hatcher, Crawford, Biel

Hollywoodská herečka je nyní zaměstnanou matkou, takže nemá moc času chodit na manikůru. Přesto se snaží udržovat si nehty a ruce v dobré kondici tím, že je pravidelně namáčí do olivového oleje. Ten vyživuje nehty a změkčuje kůžičku. Stačí pár kapek olivového oleje přidat do vlažné vody a namáčet ruce nejméně deset minut.

Teri Hatcher

Zajímavý tip pro krásnou pokožku celého těla přiznala půvabná herečka ze seriálu Zoufalé manželky. Teri si ráda dopřává kvalitní víno a to nejen jako nápoj, ale přidává si ho i do koupele pro zjemnění pokožky. I Kleopatra si svou pleť umývala červeným vínem, které obsahuje AHA kyseliny. Ty odstraňují odumřelé buňky, čistí ucpané póry, zlepšují tonus pleti a vyhlazují jemné vrásky.

Cindy Crawford

Bývalá supermodelka si pro dokonalou hydrataci pravidelně postřikuje svou pleť směsí mléka a vody. Cindy radí smíchat půl šálku mléka s dvěma šálky vody, přelít směs do rozstřikovače a během dne si stříkat obličej a dekolt.

Jessica Biel

zoom

Bundchen, Hewit, Zeta-Jones, Paltrow

Herečka a přítelkyně Justina Timberlake ušetří za peeling. Sama si ho vytváří tím, že do svého oblíbeného mléka na odličování přidá lžíci cukru, směsí pak masíruje obličej i celé tělo, aby odstranila odumřelé buňky.

Gisele Bundchen

Dokonalou a extra štíhlou postavu si tato brazilská topmodelka udržuje nejen pravidelným sportem, ale také jedním malým dietním trikem. Do každého jídla přidává špetku pálivého koření, které zrychlí její metabolismus.

Jennifer Love Hewitt

Tato hvězdná brunetka si svůj krásný hnědý odstín udržuje ve špičkové kondici obyčejnou kávou. Vždy po umytí šamponem si herečka vlasy přelije osmi šálky chladné neslazené kávy a už neoplachuje. Káva zvýrazní její přirozenou barvu a dodá vlasům i lesk.

Catherine Zeta-Jones

Welšská kráska nedá dopustit na med, který používá v maskách na pleť. Vždy smíchá jedno vejce, jednu lžičku medu, půl lžičky olivového oleje a pár kapek růžové vody, nanese na pleť a nechá působit. Maska skvěle vyživí a hydratuje pokožku. I Catherine si svůj zářivý úsměv udržuje pomocí jahod, kterými si přetírá zuby.

Gwyneth Paltrow

I slavné herečky mohou mít problematickou pleť. Své o tom ví i tato britská kráska a proto často užívá zinkové tablety spolu s vitamínem C a lněným olejem. Tyto tři živiny dohromady mají hojivé efekt na pleť a krásně ji vyživují. 

Sophie Dahl

zoom

Dahl, Berry, Moore, Hepburn

Britská topmodelka si svou dokonalou pleť udržuje pitím několika litrů čisté vody denně a při cestě letadlem si obličej ještě zavlažuje minerální vodou ve spreji Evian. Nejméně jednou týdně si Sophie nanáší pleťovou masku, kromě těch kupovaných má i tip na svou vlastní. Smíchá půl zralého avokáda, jeden žloutek, lžíci bílého jogurtu a lžičku olivového oleje a nechá působit deset minut, poté smyje vlažnou vodou. Pro vypnutí pleti si na tváři nechá na deset minut zaschnout vaječný bílek.

Halle Berry

Tajemství krásy čokoládové herečky spočívá prý v dostatečném spánku, Halle se vždy snaží spát alespoň osm hodin denně, aby si udržela krásnou pleť.

Julianne Moore

Za nejdůležitější trik pro krásu považuje tato přitažlivá zrzka s porcelánovou pletí vyhýbat se slunečním paprskům jak jen je to možné. A pokud už musí ven na slunce, nikdy nezapomene důkladně se namazat krémem s vysokým faktorem, jehož vrstvu často obnovuje.

Audrey Hepburn

Jedna z nejpůvabnějších hereček všech dob kdysi prozradila své originální tipy pro krásu, které také stojí za to vyzkoušet. Pro hezké rty Audrey doporučila říkat hezká slova, pro krásné oči bychom měli hledat v lidech to krásné a pro štíhlou postavu Audrey poradila rozdělit se o jídlo s hladovými..



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?