Neutrácejte za neinvazivní liposukce. Známe liposukci, která skutečně funguje

Kavitace, lipolaser, kryolipolýza. Podobné termíny rovnou vyškrtněte ze svého slovníku – žádného tuku se s nimi nezbavíte. Nedělejte kompromisy a poznejte rozdíl mezi planými sliby a efektivním řešením.

img

Liposukci břicha přístrojem VASER Lipo podstoupil u MUDr. Ondrejky také módní návrhář Osmany Laffita.

Levné lipolýzy působí jen dočasně

zoom Zvětšit

MUDr. Peter Ondrejka MEDICOM VIP

Slevové portály a kosmetické salony nabízí jednu neinvazivní liposukci vedle druhé. Lákají na nízké ceny, revoluční přístroje a desítky centimetrů, které jejich metodami ztratíte. Málokdo však ví, že podobné procedury nepředstavují skutečnou liposukci, ale pouhou lipolýzu. Jinými slovy, pouze tuk z buněk rozmělní – nikoli skutečně odstraní celé buňky – a ponechají metabolismus, ať se s ním vypořádá. Často tím zbytečně zatíží ledviny a další orgány, aniž by skutečně redukovaly počet tukových buněk. „Skutečně efektní výsledek nabízí pouze operativní liposukce, která nadbytečnou tukovou tkáň z podkožních zásob v ošetřované oblasti odstraní,“ vysvětluje princip metody MUDr. Peter Ondrejka, plastický chirurg z kliniky MEDICOM VIP v Praze.

Ultrazvuková kavitace působí na problematické partie vyšším vnějším tlakem. Tělesné buňky se dočasně zploští vyplavením vody a tuku do krevního oběhu, odkud putují vylučovací soustavou ven z těla. Kryolipolýza zase lipidy v buňkách zmrazí na minusové teploty, až odumřou. Bílé krvinky následně odvedou zkrystalizovaný tuk lymfatickým systémem ven. Laserová lipolýza rozštěpí tuk z buněk a v kapalném stavu jej vylučuje z těla. Na všem pracují játra, ledviny a další orgány. Ošetření tak naprosto zbytečně zatěžuje organismus. „Přichází k nám nespokojení klienti, kterým neinvazivní metody nepomohly. Chtějí u nás podstoupit invazivní liposukci, jenže musí čekat povolenou dobu, než se tělo vypořádá se zbytky kavitačních metod, což vůbec nevědí a jsou pak o to více zklamáni,“ vysvětluje MUDr. Peter Ondrejka.

Invazivní, ale šetrná

zoom Zvětšit

Před a po liposukci přístrojem VASER Lipo

„V současné době je liposukce jedním z nejžádanějších zákroků plastické a estetické chirurgie, protože její výsledky při formování postavy jsou skvělé a ihned viditelné,“ uvádí MUDr. Peter Ondrejka. Z tohoto důvodu se klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP rozhodla poskytnout klientům nejúčinnější a velice šetrnou liposukční metodu, kterou je ultrazvuková liposukce přístrojem VASER Lipo®. Tento přístroj dokáže odsát tuk rychle, bezpečně a s maximálním efektem. Liposukce VASER Lipo® funguje na principu ultrazvuku, který působí pouze na tukové buňky a nepoškozuje okolní tkáně. Tato metoda je vhodná pro všechny tělesné partie: břicho, boky, hýždě, záda, či stehna, ale dokonce i tam, kde je vrstva tuku obvykle velmi slabá – kolena, kotníky nebo podbradek.

Není třeba se obávat, že vám po ultrazvukové liposukci VASER Lipo® zůstanou v odsávané oblasti hrbolky, neboť ultrazvuk tuk „zkapalní“ a přístroj ho pak dokonale odsaje. Působením ultrazvuku se kůže po zákroku rychle stáhne, takže není uvolněná a ochablá.

Výsledkem je štíhlé tělo bez modřin a otoků, pevnější pokožka v operované oblasti a výrazně kratší doba rekonvalescence.


Více informací najdete na www.medicomvip.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?