Novodobý sex na dálku – Mojowijo

Vyzkoušeli jste již někdy virtuální sex? Možná jste si s partnerem povídali přes Skype nebo žhavili telefonní linku. Možná jste zašli ještě o kousíček dál a pořídili si nejnovější erotickou hračku zvanou Mojowijo. Slyšíte o ní poprvé? V tom případě čtěte dál. Mojowijo dokáže nažhavit i ty největší puritány.

img

Dnes se mohou páry nejen vidět a slyšet, ale mohou se spolu na dálku dokonce vášnivě pomilovat.

Kybersex si dopřáváme od osmdesátých let, ovšem teprve nedávno byly vynalezeny opravdu fungující erotické hračky, které je možné ovládat prostřednictvím počítače. Rozšíření trhu o erotické hračky ovládané prostřednictvím počítače je způsobeno zejména novým trendem. Podle výzkumů vzniká stále více vztahů na dálku, a proto se specializované firmy rozhodly těmto párům soužití na dálku zpříjemnit.

Dnes se mohou páry nejen vidět a slyšet, ale mohou se spolu na dálku dokonce vášnivě pomilovat. Zní Vám to jako ze sci-fi filmu? Podívejme se společně, jak Mojowijo funguje.

Masturbace tak trochu jinak

Mojowijo funguje na na vibračním principu a využívá celkem dvě zařízení, která se zapojují do počítače s připojením k internetu. Ženy mají k dispozici umělý penis a muži otevřený kroužek (jakoby tvar písmene C), který se nasazuje na penis.

zoom Zvětšit

Pro ni a pro něj

Při samotném aktu se pár sleduje přes Skype a ovládá intenzitu vibrací u toho druhého. Dalo by se říct, že v jistém smyslu se jedná o společnou masturbaci s tím rozdílem, že partneři zároveň ovládají intenzitu vibrací jeden u druhého. A podle reakcí některých dam v internetových diskuzích stojí tyto hrátky opravdu za to. Jedna z nich například uvedla, že měla během hodiny celkem čtyři orgasmy.

Zabrání Mojowijo nevěře?

Na tuto otázku bychom hledali odpověď asi hodně těžko, ale přeci jen je zde vysoká pravděpodobnost toho, že Mojowijo páry od možné nevěry odkloní. Budou-li spolu partneři v „sexuálním“ kontaktu i v době, kdy bude jeden z nich mimo domov, může se tak snížit klasická masturbace, sledování porna i strašák všech vztahů – nevěra.

Takže milé dámy, jste připravené milování přes internet s našimi drahými polovičkami vyzkoušet? Možná tím nezabráníme nevěře, ale třeba si to pořádně užijeme.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.