Občas si tělo po porodu žádá generálku

Narození miminka je bezpochyby tím nejradostnějším okamžikem v životě většiny žen a většinou i jejich partnerů. Pak ale následují první stresy a ne zřídka se novopečené maminky po pár měsících dostávají do depresí, díky změnám, které jsou prostě s těhotenstvím a porodem spjaté.

img

FORMÉ clinic - tak trochu jiná klinika, přesvěčte se na vlastní kůži, že to jde dělat i jinak

Klasickým příkladem je, když nadšení z velkého dekoltu během kojení vystřídá zděšení z povislých prsou, navíc ne zřídka poznamenaných striemi. Další ránou pak je, když se pilným cvičením a dobrou životosprávou novopečená maminka vypracuje na svou původní nebo dokonce i nižší váhu a přesto na břiše zůstává nevzhledný kožní lalok. Poslední kapkou pak mohou být obtíže spojené například se sníženým libidem nebo i bolestivé stavy při sexu. Ty ústí často v další napětí ve vztahu a disharmonii, která je zejména v období, kdy je třeba sbírat všechny síly při péči o novorozeně absolutně nežádoucí.

Všechny tyto bohužel přirozené vedlejší efekty těhotenství mají ovšem poměrně snadné řešení a moderní medicína si s nimi umí poradit často i naprosto neinvazivními metodami. Příkladem je miniinvazivní zákrok, při kterém jsou povadlá prsa doplněna vlastním tukem s obohaceným obsahem kmenových buněk. Na rozdíl od klasických implantátů jsou prsa následně naprosto přirozená a rekonvalescence je po takovémto ambulantním zákroku v řádu několika dní. Příjemným vedlejším efektem je i to, že tuk je z těla odebírán velmi šetrnou liposukcí a tak to, co přibude v dekoltu naopak zmizí na místech, kde to je žádoucí.

Kožní lalok na břichu je již zákrokem složitějším a zde se již jedná o operaci prováděnou v celkové anestézii. Rozsahu následně odpovídá i doba rekonvalescence. Abdominoplastika, jak se tato plastika břicha nazývá je ovšem jedinou možností, jak se povadlé kůže, která po porodu nebo příliš rychlém zhubnutí přebývá zbavit.

Dobrý sex je základ

zoom

Intimní estetika ve FORMÉ clinic

Studie jasně prokazují, že spokojený sexuální vztah je jedním z důležitých ukazatelů kvality lidského života. Přítomnost novorozence v rodině je pro běžný manželský sexuální život naprosto destruktivní a pokud se k tomu přidají i obtíže spojené se sníženým libidem ženy nebo atrofií po porodu tak to může vyústit až ve velmi závažné poruchy samotného vztahu. FORMÉ clinic vůbec jako první v Praze zahájila léčbu nejnovějším neinvazivním přístrojem Protégé INTIMA.

Primárně je tento přístroj z dílny českých konstruktérů určen k řešení obtíží spojených s obtížemi spojenými s nadměrnými nebo nesouměrnými stydkými pysky. Takováto asymetrie je častou příčinou omezení nejen při sexu, ale i v běžném životě, ať už jde o oblékání nebo sport. Vzhledem k intimnosti tohoto problému se mnoho žen bojí klasické labioplastiky spojené mnohdy s celkovou anestezií a vždy přítomným rizikem zánětů po operacích v oblasti genitálu. Právě za pomoci této nové metody je možné se ve většině případů vyhnout chirurgickému zákroku a ve zhruba čtyřech ambulantních cyklech daný problém vyřešit naprosto bezbolestně, trvale a navíc s celou řadou velice pozitivních vedlejších účinků.

Mezi ty patří například prokazatelné zvýšení libida a zintenzivnění sexuálních prožitků. Tato terapie tedy osloví nejen ženy, které mají obtíže s velikostí nebo tvarem vnějšího genitálu, ale i ty, které vlivem hormonálních změn po porodu, menopauze nebo z jiných příčin ztratily svou přirozenou touhu a vášeň. Tam, kde dříve nebylo zbytí a na řadu s obavami nastupoval chirurgický zákrok, je dnes naštěstí právě díky FORMÉ clinic alternativa.

zoom Zvětšit

Tým FORMÉ clinic

To, že tuto metodu jako první nabízí právě FORMÉ clinic je příznačné pro filozofii kliniky, která si zakládá na naprosto odlišném přístupu k servisu a klientům. Pražská FORMÉ clinic byla vybudována na myšlence naprosto nadstandardních služeb dostupných všem. Majitelé i zaměstnanci FORMÉ často prošli ve svém profesním životě celou řadou klinik a odborných pracovišť a vybudování vlastní kliniky bylo vyústěním jejich odlišného pohledu na plastickou a estetickou chirurgii. Konec konců se i jejich sloganem stalo heslo „Tak trochu jiná klinika“.

Od konzultací přes servis zdravotního personálu, stravu až po špičkové chirurgy je ve FORMÉ zajištěn vysoký nadstandard. Důležitou roli ve filozofii kliniky hraje i cena, která je vždy konečná, což rozhodně není v našich končinách standardem. Ve FORMÉ se tak klientům nestane, že teprve v průběhu dalších a dalších konzultací začnou vyskakovat všemožné příplatky, poplatky a přirážky za pseudo služby i materiál. Díky tomuto přístupu a dnes již zcela běžným možnostem financování je vysoce nadstandardní estetická péče ve FORMÉ dostupná opravdu široké veřejnosti.

Andrea Šifnerová, ředitelka kliniky má o fungování FORMÉ clinic naprosto jasno: „My nechceme být klinikou pro celebrity, naopak chceme pomáhat běžným lidem plnit jejich touhy, přání i problémy v komfortu, který je jinde dostupný pouze celebritám a VIP osobnostem.“




Komentáře

MirkaZvot
Vím jak se ženy cítí, když si chtějí po porodu upravit spodek, aby se cítily buď přitažlivěji nebo to tam neměla povolené. Sama jsem se po dětech rozhodla pro plastickou operaci u docenta Otčenáška na pražské klinice: http://www.labioplastika-praha.cz/ . Je to profesionál na svém místě.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.