Omládněte pomocí anti-age séra

Investice do kvalitního anti-age přípravku není zanedbatelná, a proto vybírejte pečlivě. Máme pro vás pár skvělých tipů, nicméně než si přípravek pořídíte, požádejte o malý vzorek.

img

Investujte do anti-age séra, které vám naprosto vyhovuje. Vyzkoušejte si přípravek na vlastní kůži.

Každá z nás má jinou pleť, takže i dobře míněná rada, nemusí být ta nejlepší. Většina luxusních značek má k dispozici vzorečky zdarma, díky čemuž můžete na vlastní kůži vyzkoušet, co vám nejvíce vyhovuje a vyhnout se nepříjemnému zklamání z toho, že vám vychvalovaný přípravek vysušuje pleť nebo na něj máte dokonce alergickou reakci.

zoom

Dokonalá regenerace pro vaši pleť.

Anti-age sérum pro suchou pleť

Jestliže máte suchou pleť, za vyzkoušení stojí tonikum Rose Water, Alqvimia. Tento přípravek se postará nejen o dokonalou regeneraci vaší pleti, ale zároveň nádherně volí. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt. 

Anti-age sérum pro normální pleť

Pro ženy s normální až suchou pletí je vhodnou volbou švýcarský přípravek Skin Caviar Luxe Mask, La Prairie. Přípravek vypadá na první pohled jako krém, ale jakmile jej nanesete na obličej, tak se vstřebá a vytvoří masku. Ideální je používat přípravek na noc. Jakmile se ráno probudíte, budete mít pleť nádherně regenerovanou a vláčnou.

Anti-age sérum pro mastnou pleť

Na mastnou pleť se hodí lehké přípravky a přesně takový je i hydratační anti-age krém Ibuki, Shiseido. Přípravky této značky jsou vyvinuté takovým způsobem, aby pleť zanechaly v super hydratovaném stavu a zbavily jí každodenního stresu. Samotný anti-age krém intenzivně koriguje nerovnosti pleti a zbavuje pleť viditelných póru. Při pravidelném používání bude vaše pleť neuvěřitelně hladká.

Anti-age sérum pro jakoukoliv pleť

Zcela univerzální je CC krém od známé značky Chanel. Přípravek obsahuje kyselinu hyaluronovou, díky čemuž je pleť maximálně hydratovaná, získá správný barevný tón a zároveň se sjednotí. Náš tip: Pokud chcete dosáhnout maximálních výsledků při vyhlazování pleti, doporučujeme zvlášť používat speciální přípravek na vrásky okolo očí (například Baume Antirides, Clarins).



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.