Tanaka - japonská masáž na zpevnění kontur obličeje

Kosmetický průmysl překvapuje novým produktem snad každý měsíc. Krém, peeling, sérum anebo gel - máme pocit, že nás už nemůže nic překvapit. Ale zdání klame...

Na evropském trhu mají již několik let existence za sebou, ale tento rok se konečně dostávají i k nám. Kosmetické a masážní svíčky. 

img

Možná už znáte klasické masážní svíčky, které se po zapálení promění v masážní emulzi. Jsou vhodné na klasickou relaxační masáž. Italská značka VIVALU ale posunula tento produkt na vyšší úroveň a vyvinula masážní svíčku se speciální recepturou, která je vhodná jak na masáž těla, tak i na ošetření pleti. A ne jednu, ale hned několik druhů. Každá z nich má jiné použití a jiné účinky. 

Například kosmetickou masážní svíčku s himalájskou solí můžete použít na masáž s jemným peelingem, popřípadě kosmetickou svíčku s arganovým olejem na zpevňující masáž. Anebo kosmetickou svíčku s úžasnou vůní malin a revitalizačním účinkem doporučuje výrobce na liftingovou masáž.

zoom

Produkt je na trhu úplnou novinkou, a tu se patří pořádně otestovat. Poprosili jsme tedy o spolupráci odborníka na slovo vzatého, a to dlouholetou lektorku obličejové gymnastiky, Ivetku Štecovou. Součástí její instruktáže jsou i přesné postupy různých druhů účinných obličejových masáží, kterou si každá z nás může pravidelně dopřávat doma vlastními silami. 

Kromě toho, že paní Ivetka se věnuje oboru face yoga již dlouhá léta, je taky majitelkou e-shopu Antiage.sk, ve kterém nabízí značkové kosmetické přípravky zpomalující procesy stárnutí pokožky. Právě kombinace dlouholetých zkušeností z přirozeného způsobu zpevňování pleti, a znalostí z trhu kvalitních kosmetických přípravků byla pro nás prioritní při výběru partnera na testování.


A jak to vše dopadlo? Můžete se podívat na video, ve kterém paní Ivetka kosmetické svíčky používá. Mimochodem, tato dáma je chodící reklamou na péči o pleť. No řekněte, tipovali byste jí její věk? My ani omylem! 

A teď pár slov k používání kosmetických masážních svíček. Kromě pravidelné masáže obličeje, kde můžete používat více druhů svíček dle účelu masáže, má kosmetická svíčka řadu dalších využití:

  • Péče o namáhané časti pokožky - lokty, kolena, paty. Vysoce hydratující emulze masážní svíčky pomáhají při regeneraci pokožky
  • Každodenní péče o tělo - je možné využívat masážní emulzi místo hydratačního tělového mléka - stačí minimální množství 
  • Zklidnění podrážděné pokožky, například po depilaci 
  • Péče o ruce 
  • Masáž těla

Jakmile kosmetické svíčky vyzkoušíte, jistě najdete i další způsoby použití. Samozřejmě vždy dle návodů jednotlivých svíček - věnujte pozornost podrobným popisům produktů.

Svíčky jsou dermatologicky testované, ale nikoliv na zvířatech. Jsou z čistě přírodních surovin a na jejich výrobu se používá pouze energie z obnovitelných zdrojů. 

Kosmetické masážní svíčky můžete zakoupit na e-shopu www.la-griseo.cz, který nabízí jak možnost nákupu pro běžného spotřebitele, tak i velkoobchodní spolupráci.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.