Okurka – super kosmetická zelenina!

Okurka – super kosmetická zelenina!Jarní únava se podepisuje i na naší pleti. Máme na výběr dvě možnosti - běhat po domě s kolečky okurek na očích a s obličejem obloženým zelenými proužky okurkových slupek nebo sáhnout po kvalitní kosmetice s okurkovým extraktem.

zoom Zvětšit

manufaktura.cz

Nová limitovaná edice pod hlavičkou stálice kosmetického světa Manufaktura našla inspiraci v receptu našich prababiček na svěží a hydratovanou pleť. Vítr, slunce, klimatizace, smog, to vše se na pokožce obličeje a celého těla podepisuje. Pleť může na jaře být bez života a bez jiskry. Ranní teploty se ještě houpou okolo mrazíků, odpoledne vystavujeme obličeje prvním silným slunečním paprskům. Okurka je malým výživným zázrakem pro pleť unavenou příchodem jara, znečištěným prostředím a vysušenou městským vzduchem. 

zoom Zvětšit

manufaktura.cz

Tyto elegantní štíhlé zelené plody jsou cenným zdrojem vitamínů, antioxidantů a minerálů. Obsahují až devadesát procent vody a jsou bohaté na vitamin C, E a vitamíny skupiny B. Pokud k tomu připočteme minerální látky jako zinek, železo, hořčík, vápník a draslík, je jasné, proč se Manufaktura rozhodla na jarní probuzení pleti právě pro okurku. Okurkový výtažek dodává a udržuje v pleti potřebnou hydrataci, osvěžuje ji, zklidňuje, zjemňuje, čistí a projasňuje. Napomáhá stažení pórů, vypnutí kůže a zmírnění otoků. Díky obsahu křemíku a síry povzbuzuje zdravý růst a pružnost vlasů.

zoom Zvětšit

manufaktura.cz

Podlehněte kouzlu chladivé okurky a dopřejte své pokožce dokonalou hydratační a revitalizující péči, doprovázenou podmanivou svěží vodní vůní. Vyzkoušejte hydratační pleťový krém & masku 2 v 1, čisticí micelární vodu, osvěžující sprchový gel a šampon 2 v 1 či zjemňující krém na ruce. Zpestřením celé řady je koktejlový sirup pro přípravu letních nápojů. 

Více informací o limitované edici OKURKA zde.

 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?