Omlazení pleti po čtyřicítce

Stárnutí představuje pro většinu žen nespočet změn - pokožka se mění, ztrácí svou pevnost, hebkost a pružnost a působí unaveným dojmem… Je Vám toto téma blízké?    Pojďte si o tom popovídat, pro 12 nejzajímavějších příspěvků máme hodnotný dárek!

img

Projevy stárnutí pleti bývají nejpatrnější právě v obličeji.

Pleť v období menopauzy

zoom

Žena po čtyřicítce, může být stále krásná a přitažlivá

Po čtyřicítce začíná být pleť jakoby povadlá a bledší, kůže se ztenčuje a hlavně přibývají a prohlubují se vrásky. Příčinou jsou nejen vnější vlivy, životospráva, dědičnost, ale v tomto období zejména rychle se snižující hormonální aktivita. Ta způsobuje výrazné zpomalení regenerace pokožky a zároveň snížení produkce kolagenních a elastinových vláken. Struktura pleti tak povoluje – tím dochází k ochabování pleti a kontur obličeje.

I když se dle posledních výzkumů posunul začátek období klimakteria v průměru o pět let, zlepšením kvality zdravotní péče a vyšší životní úrovní, je důležitá v období menopauzy pravidelná péče o pleť. Používat by se přitom měly speciální kosmetické přípravky určené pro zralou a stárnoucí pleť.

Jak zpomalit projevy stárnutí

Ženy dnes mohou ale využít i řadu metod estetické medicíny, které zpomalují projevy stárnutí a s jejichž pomocí lze efektivně bojovat i se známkami stárnutí kůže. Kromě náročnějších zákroků jako jsou plastické operace a laserové ošetření existuje další řada metod – například aplikace botulotoxinu a hyaluronových výplní nebo také chemický peeling, který podporuje obnovu kožních buněk a aktivuje produkci kolagenu. Po aplikaci chemického peelingu se zlepšuje pružnost a hutnost pleti a vrásky se vyhlazují. A právě účinkem chemického peelingu se inspirovala výzkumná skupina laboratoří Eucerin, která vyvinula novou formuli pro péči o stárnoucí pleť.

Neinvazivní metoda obnovy pleti

Novinka Eucerin DermoDENSIFYER je řada přípravků péče o náročnou pleť žen od 45 let. Přípravky zlepšují pevnost a celkovou kvalitu pleti i bez aplikace chemického peelingu. Stimulují přirozený proces obnovy kožních buněk, a tím zajišťují hloubkovou regeneraci pleti. Již za několik týdnů používání se výrazně zlepšuje pevnost a pružnost pleti a dochází k viditelnému vyhlazení vrásek.

Účinná formule

Aktivní složení obsahuje dvě rostlinné složky – ARCTIIN, vysoce účinnou látku získávanou z plodů lopuchu a APIACEAE PEPTIDY, které se získávají z plodů anýzu. Kombinace těchto účinných složek aktivuje produkci kolagenu a mezibuněčné zpevňující substance v pleti a celkově zlepšuje strukturu vazivové tkáně v pokožce. To vede k posílení a napnutí kůže a k viditelnému vyhlazení hlubokých vrásek. Během několika týdnů tak dochází ke znatelnému zpevnění křehké pleti a vypnutí kontur obličeje. Účinek nové série DermoDENSIFYER prokázalo sedm studií, ve kterých ženy potvrdily, že pleťové krémy DermoDENSIFYER:

  • dodávají pleti potřebnou hydrataci ve 100 %
  • účinně vyhlazují pleť 91 %
  • pleť regenerují 94 %
  • pleť je díky produktu příjemně jemná a hebká 91 %
  • pleť je svěží a vypadá mladší 91 %

Tip na péči o zralou pleť krku a dekoltu

zoom

Pečujte pečlivě také o svůj krk a dekolt

Mnoho žen zapomíná během své denní péče o pleť na krk a dekolt, a důsledky pak nelze přehlédnout. Bez důkladné péče se na pokožce krku i dekoltu velmi rychle tvoří vrásky a ty zbytečně prozrazují věk. Jednotlivé přípravky pro zralou pleť můžete využít také jako vyživující masky, jejich aplikace je jednoduchá a přitom velmi účinná. Denní krém můžete použít jako masku na dekolt - stačí nanést dostatečnou vrstvu krému a jemně ji vmasírovat do pokožky. Poté partie přikryjte potravinovou fólií a nechte 20 minut působit. 

Pro více informací o přípravcích Eucerin navšivte webové stránky www.eucerin.cz. Přes kontaktní formulář na těchto stránkách si můžete objednat i vzorečky pleťových krémů na vyzkoušení. V případě dalších dotazů zavolejte na infolinku Eucerin na telefonním čísle 466 029 444, kde vám rádi poradí a doporučí vhodnou kosmetiku pro vaši pleť.

POZVÁNKA DO DISKUZE vstupte ZDE

  • Patříte do věkové kategorie 45+?
  • Jak se změnila Vaše pleť a jak o ni pečujete po čtyřicítce?
  • Pojďte si o tom popovídat, pro 12 nejzajímavějších příspěvků máme luxusní DÁREK: kompletní balíček řady Eucerin DermoDENSIFYER



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!