Plavky a trendy v roce 2021

Dá se říci, že co se týče plavek, potom se trendy každoročně spíše jen rozšiřují. U svých dosavadních modelů však zkontrolujte, zda stále ladí vaší postavě, zda nejsou vytahané nebo vybledlé a zda jejich materiál není po letech používání a praní průhledný.

Jestliže dojdete k názoru, že by bylo třeba sehnat si plavky nové, můžete se inspirovat třeba i v tomto článku, kde se dozvíte, jaké trendy budou frčet v letošním roce a v jakých plavkách budete na koupališti či na pláži zaručeně in.

Jakou barvu zvolit?

Začněme barvami. Překvapivě jich je pro tuto sezónu relativně dost. Zatímco v předchozích letech experti z Pantone Color Institute volili pro každou sezónu spíše jeden základní odstín, tentokrát je trendových barev skutečně dost.

Mezi top barvy pro nadcházející letní sezónu odborníci zařadili tyto odstíny:

  • zářivá žlutá,
  • oranžová,
  • rezavá hnědá, 
  • korálová,
  • malinová,
  • ametystová,
  • francouzská modrá,
  • nebeská modrá,
  • popelavá zelená,
  • mátová.

Kombinovat se můžou s neutrálními barvami jako černá, šedá, máslová nebo písková. Jestliže si zvolíte plavky v některé z těchto barev, nejenže budou skvěle vypadat na dovolené u moře, ale zároveň v nich vyniknete i u českých jezer nebo ve wellness centrech.

img

Plavky do aquaparku a plavky k moři

Nejlépe uděláte, když si před sezónou obstaráte více druhů plavek. Jiné přece potřebujete, když si chcete dobře zaplavat nebo se vybláznit v aquaparku a jiné při chytání bronzu někde na pláži. Při opalování se ženy řídí většinou pravidlem: čím méně látky nebo bílých míst na těle, tím lépe. Žádná žena se přece nechce z dovolené u moře vrátit bez pěkného opálení.

Naopak v případě, že si chcete dobře zaplavat nebo se zabavit na atrakcích v aquaparku, měla byste zvolit pevné plavky, ne šněrovací, které vydrží jízdu toboganem nebo trysky v bazénu, aniž by se přitom sesmýkly nebo zničily.

Střih podle typu postavy

Střih plavek byste měla volit i podle typu vaší postavy. Pokud máte postavu přesýpacích hodin, můžete si dovolit téměř cokoliv. Naopak dámy s větším bříškem a postavou typu jablko by měly vsadit na celé – jednodílné plavky, tankiny nebo kalhotky s vysokým pasem. Zvolit můžete i decentní řasení v oblasti pasu.

Ženy s postavou typu hruška budou nejspíš potřebovat vyvážit rozdíl mezi boky a dekoltem. Vsaďte na větší výstřih a úplně se vyhněte vrstveným kalhotkám nebo vrstveným plavkám. U žen sportovní postavy je vhodné vybrat si plavky s velkými vzory nebo volány ve vrchní části.

img

A co tedy v e-shopu modniveci.cz považují za konkrétní letošní trendy? Nesmrtelnou klasikou jsou jednoduché trojúhelníčky, ale o přízeň se budou ucházet i plavky asymetrických střihů, s vysokým pásem, brazilky či vysoko vykrojené kalhotky jako z 90. let.

V kurzu budou i plavky s opaskem nebo šňůrkami okolo pasu. Důraz se klade i na materiály, které jsou příjemné na dotyk. Tuto sezónu budou ze vzorů dominovat batika, retro, pastelové variace nebo zvířecí vzory, konkrétně zebra a jaguár.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.

NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.