Podpořte růst vlasů přírodní cestou díky toniku Natucain

Husté, pevné a lesklé vlasy jsou symbolem vitality a mládí. Zároveň jsou většinou prví věcí, které si na člověku všimneme. Když vlasy padají, jsou řídké a slabé, naše sebevědomí trpí a nejsme psychicky v pohodě. Existuje mnoho přípravků, které slibují zázračný růst vlasů a zastavení jejich vypadávání. Většina z nich je však plná hormonů, které můžou negativně ovlivnit naše zdraví a namísto posílení růstu vlasů způsobí pouze negativní vedlejší účinky. 

Začněte boj proti vypadávání vlasů pomocí tonika ve spreji Natucain, které obsahuje ingredience 100% přírodního původu. Natucain prokazatelně redukuje vypadávání vlasů a posiluje jejich růst. Na první viditelné výsledky si počkáte pouze 6-8 týdnů!

img

Natucain je produkt s lokálním účinkem ? bez hormonů a bez nežádoucích vedlejších účinků. Tonikum redukuje vypadávaní vlasů až o 90% a stimuluje růst vlasů o 93%. Vlasové tonikum Natucain je svým složením opravdu unikátní, protože jeho hlavní aktivní složka, MKMS24, je vytvořena z ingrediencí 100% přírodního původu. MKMS24 je komplex účinných látek z bambusu, čočky a tymiánu a působí tam, kde to tělo potřebuje: u kořínků vlasů. Tuto účinnou technologii vytvořila doktorka Stefanie Seyda, která se po skončení studií na Oxfordské univerzitě specializovala na výzkum účinných látek pro kosmetické inovace.

Dr. Syeda vysvětluje princip fungování tonika Natucain: "Růst vlasů probíhá ve 3 fázích: v první fázi se vlas vyvíjí ve vlasovém kořínku a roste přibližně 5 let. V druhé fázi, která se nazývá katagenní, se vlasový folikul zmenší, odpojí se od krevního zásobování a přechází do určitého klidového stavu. Tato fáze netrvá déle než pár týdnů. Na konci nastává telogenní fáze. V průběhu této fáze se vlas uvolní a vypadne. A právě zde nastupuje Natucain. Díky své účinné látce MKMS24 prodlužuje anagenní fázi a katagenní fáze se naopak zkracuje. Takže vlas roste rychleji a vypadávání vlasů ustupuje."

img

Natucain obsahuje pouze přírodní ingredience, neobsahuje žádné hormony, silikony, sulfáty ani parabeny. Potěší všechny, kteří měli v minulosti špatné zkušenosti s jinými produkty proti vypadávání vlasů - při používání Natucain nebyly zaznamenány žádné negativní účinky. 

Použití je snadné a rychlé, do vaší rutiny hravě zapadne. Během prvního měsíce aplikujte 1ml (= 6 stlačení pumpičky) ráno a večer na místa postižená ztrátou vlasů. Počínaje druhým měsícem aplikujte 1ml pouze 1x denně pro udržení vlasového růstu. 

Vlasové tonikum Natucain seženete na www.natucain.cz, 2599 Kč.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.