Polibek plný hlemýždího slizu, injekce dračí krve, hadí jed...

Tisíce let hledali lidé v přírodě rostliny a receptury, díky kterým se stanou mladší a krásnější. A samozřejmě jich mnoho našli, od čarodějnických lektvarů až po osvědčené a vyzkoušené medicíny starých národů. Poznejte je také.

Přírodu nelze zkopírovat

Až naše doba to dovedla do jiné krajnosti: chemie napodobila přírodní látky a původní receptury. Důsledky jsou alarmující – stále častější alergické reakce a také zdravotní problémy, jejichž skutečný původ mnohdy netušíme. Ten se často ukrývá ve složení toho, co konzumujeme a dennodenně používáme.

Respekt i provokace

zoom Zvětšit

Bee Venom Essence krém s včelím jedem

Španělská přírodní kosmetika DietEsthetic obnovuje původní hledání na bázi vědeckého výzkumu, ale přitom podle přísných pravidel přírodní kosmetiky. Včetně respektu k životnímu prostředí a etickým principům. Účinné látky DietEsthetic přitom v dobrém slova smyslu provokují. Kdo by si dobrovolně potřel tvář hlemýždím slizem, včelím či hadím jedem, dračí krví? Snad leda čarodějnice Saxána :-) Zapomenutá tajemství přírodních civilizací si v DietEsthetic podávají ruku s moderními poznatky. A objevily je i mnohé celebrity.

Včelí jed otráví vaše vrásky tak, že zmizí

Například ceněný včelí jed přináší převrat v kosmetickém průmyslu. Podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, které jsou hlavními stavebními složkami hladké pleti bez vrásek. Ve chvíli, kdy se včelí jed dostane do pokožky, začíná účinkovat. Stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, redukuje vrásky, zvláční a oživí pleť. Hollywoodské hvězdy si ho velmi oblíbily a přezdívají mu „přírodní botox“.

Hadí jed? Kosmetický hit!

zoom Zvětšit

Snake Active Essence krém s hadím jedem

Had je od starověku posvátný tvor, který se hojně vyskytuje v mytologii světových národů, a důležitou roli sehrál také v samotném biblickém příběhu stvoření světa. A není divu, že Evu had svedl k nepravostem! Přípravky s hadím jedem jsou založené na účinnosti polypeptidu ze zmijího jedu.

Zmijí jed má prokazatelné vyhlazovací účinky, které redukují vrásky zabráněním svalové kontrakce. Výsledkem pravidelného používání je výrazné zmenšení hloubky i těch nejvýraznějších vrásek a zpevnění obličejových kontur.

Draci pili krev princeznám. Dnes vracejí ztracené mládí

zoom Zvětšit

Dragon's Blood sérum z dračí krve

A drak? To je bájný kouzelný tvor, který vám splní jedno přání. Navrátí ztracené mládí. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky.

Dračí krev obsahuje látky s vyhlazujícími schopnostmi a skupinu látek, které mají úžasné antioxidační schopnosti - 50krát silnější, než vitamin E. – Takže princezny možná po dracích netouží, ale jejich maminky je přímo vyhledávají.

Léčba akné Hippokratem a hlemýžděm

Hlemýždí sliz užíval už samotný Hippokrates a po něm mnoho antických léčitelů. Dnes po něm šílí celebrity. Jeho léčivé vlastnosti spočívají v jedinečném mixu složek jako jsou glykoproteinové enzymy, proteoglykany nebo v estetické medicíně dobře známá kyselina hyaluronová. Hlemýždí sliz se proto považuje za účinnou zbraň v boji s akné, jizvami, pupínky, vráskami a zarudlou pokožkou. 

zoom Zvětšit

Snail Extract krém s hlemýždím extraktem

V Japonsku patří k horkým novinkám kosmetické salony, kde vám na pokožku přisají živé šneky. To asi nebude pro všechny klientky přijatelné – krémem je procedura méně naturalistická, ale neméně účinná.

Hlemýždí sliz má skvělé hydratační schopnosti, které jsou srovnatelné s velbloudí schopností držet vodu v těle. Jak známo, hydratovaná pleť = pleť bez vrásek!

Více se dozvíte na www.dietesthetic.cz.

Zaujaly Vás naše produkty anebo je již znáte? Podělte se s ostatními o Vaše názory:

  • Chcete vyzkoušet produkty kosmetiky DietEsthetic? Není nic snažšího, napište nám do diskuzního tématu ZDE, který konkrétní produkt Vás zaujal a proč jej chcete vyzkoušet.
  • Znáte naše produkty? Podělte se s ostatními a svoje zkušenosti napište RECENZI.
  • Nejzajímavější odpovědi a recenze odměníme.
  • Vybrané uživatelky budou zveřejněny pod článkem.

Vyhodnocení odpovědí v diskuzním tématu, 4 nejzajímavější příspěvky následujících uživatelek odměníme produktem, který si přejí vyzkoušet: xetherealgirlx, VeronikaEma, Carol.S, adrenaline34

Děkujeme.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.