Pomůžeme malému Tomáškovi? Stačí mít chuť, nic víc to nestojí

Největší vyhledávač slev Skrz.cz ve spolupráci s občanským sdružením Život dětem zahajuje charitativní akci, jejíž cílem je pomoci nemocnému Tomášovi a jeho mamince. Nemusíte nic kupovat ani platit, stačí zobrazit stránku Skrz.cz, kde je video s Tomáškem.

img

Pomůžeme malému Tomáškovi? Stačí mít chuť, nic víc to nestojí

Čtyřletý Tomášek se narodil s těžkou atrézií jícnu. Ihned po narození absolvoval velkou operaci a další životně důležité zákroky následovaly. Potravu přijímá pouze přes speciální sondu zavedenou přímo do bříška a dýchá přes speciální kanylu. Díky obdivuhodné péči své maminky je to veselý kluk, který si svým úsměvem dokáže získat každého. Péče o Tomáška je ale nesmírně náročná, fyzicky i psychicky.

Tomášek potřebuje pomoc nejen ve dne, ale také několikrát za noc. Jeho maminka tak celé noci v podstatě probdí. Rodině by velmi pomohla asistentka se zdravotním vzděláním. Tu si však rodina nemůže dovolit. Tomáškova maminka je samoživitelka a vše, co pobírá od státu, vystačí jen na speciální výživu pro Tomáška, nezbytné zdravotní pomůcky a nájem. Pokud by se podařilo nastřádat cílovou částku, maminka by si mohla najít alespoň brigádu, vydělat finanční prostředky a asistentku hradit do budoucna sama.

Zobrazte stránku s videem, je to to nejmenší, co můžete udělat ZDE

Za každou návštěvu připíše vyhledávač 0,25 Kč na Tomáškovu asistentku. Sdílejte stránku a zapojte co nejvíce lidí, protože čím více zobrazení, tím více korun. A čím více korun, tím větší šance, že se život Tomáška i jeho maminky do budoucna změní.

Společným úsilím se před necelým rokem podařilo stejným způsobem vybrat 223 000Kč na výcvik asistenčního psa jménem Cheesy, který se stal nepostradatelným pomocníkem a kamarádem slečně Kristýně.

Dokážeme svou pouhou účastí pomoci i teď? Dokážeme….




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?