Potíte se? Vsaďte na deodorant s dlouhou tradicí

Při fyzické námaze je pocení přirozeným procesem, pomáhá totiž regulovat tělesnou teplotu. Mnozí lidé se však potí i ve chvílích, kdy to příliš příjemné není. Hyperhidróza, tedy nadměrné pocení, je dokonce lékařsky definovaný pojem. Bojovat s běžným i nadměrným pocením se dá a cest je rovnou několik. Jedna vede až do slunné Itálie.

Deodoranty z drogerie a drahé parfémy váš problém neřeší? Může vám pomoci kvalitní deodorant italské značky, která boduje nejen u všech italských gentlemanů od konce 19. století. 

Borotalco už od roku 1878 

Italská kosmetika značky Borotalco se zrodila v roce 1878. Anglický lékárník Henry Roberts tehdy ve Florencii vyvinul unikátní produkt. Jednalo se o jemný prášek, který měl neočekávané účinky. Mohl za to zejména jemně mletý mastek Microtalcum vyskytující se v italské provincii Piemont. Právě z něj se dodnes vyrábí unikátní pudr. 

Začátkem 20. století už se prodával ve známé zelené dóze, již jste mohli vidět téměř v každé italské domácnosti. Postupem času se do portfolia firmy přidaly i další výrobky. Dnes se prodávají také deodoranty a sprchové gely a od roku 2015 je seženete i v České republice. 

Deodorant opravdu účinný proti pocení 

Historií prověřená značka Borotalco je dnes ve světě známá především svými deodoranty. Však tento výrobek v roce 2011 získal velmi významné ocenění ve Švýcarsku a následně se stal produktem roku 2014 ve Slovinsku. A čím je vlastně tak výjimečný? 

Deodoranty Borotalco jsou k dispozici ve třech variantách: Original, Invisible a Pure. S prvním chybu neuděláte nikdy, druhý navíc bojuje proti skvrnám a třetí nechává pokožku dýchat. Všechny ale mají společné rysy. Mají příjemnou dlouhotrvající vůni, zajišťují suchou pokožku a efektivně pohlcují pot. Neobsahují žádný alkohol a jejich účinek vydrží po dobu 48 hodin. Samozřejmostí je dermatologické testování, pro vaši pokožku jsou zcela bezpečné. Tak vyzkoušejte deodoranty Borotalco i vy a dejte definitivní sbohem pocení.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.