Potřebujete více času pro sebe? Pořiďte si Thermomix

Díky modernímu přístroji ušetříte čas, peníze, místo v kuchyni a nakonec také živiny uvařených jídel. Všechny mixéry, šlehače a roboty můžete rozdat. Thermomix je totiž skvělý pomocník, který má síly za dva. Vlastně za dvanáct…

12 funkcí Thermomixu

zoom Zvětšit

Thermomix dokáže téměř vše

Thermomix skutečně zvládne téměř vše, a to rychleji a účinněji než jiní roboti. Je to neuvěřitelné, jak rychle lze doma doslova vykouzlit domácí zmrzlinu nebo pomazánku pro nečekané hosty. I těsto na housky nebo rychlá polévka pro děti je doslova během pár minut.

Čím to je?

Thermomix umí skutečně 12 věcí, a některé z nich zvládá dělat současně v jeden okamžik.

  • vaří, vaří v páře
  • mixuje, seká, drtí
  • hněte, míchá
  • dusí, jemně prohřívá, emulguje
  • váží, mele

Vaření s Thermomixem - vaření v páře

Díky Varoma systému, tedy vrchní nádobě, která se nasazuje na mixovací nádobu Thermomixu, lze efektivně využít vaření v páře. Výhody vaření v páře jsou obecně známy, připomeňme jen, že vaření v páře není zdravější jen díky absenci tuku, ale suroviny vařené v páře neztrácejí vitamíny a živiny. V neposlední řadě jsou například ryby, ale i zelenina a brambory, po tomto způsobu tepelné úpravy velmi chutné.

img

Markéta Hrubešová používá Thermomix

Ovocné šťávy, kaše pro děti, marmelády… a uklizeno turbo rychlostí

Thermomix je opravdu velikým pomocníkem při mixování, emulgování a třeba zavařování. Vše zastane velmi rychle a kvalitně; a navíc většinou jen v jedné mixovací nádobě. Ta jde mimochodem lehce sundat a velmi snadno umýt. Elegantní je také mytí mixovací nerezové nádoby pomocí Thermomixu samého. Stačí jen nalít vodu, přidat kapku jaru a zapnout turbo…

100 výhod Thermomixu + 1000 receptů

zoom Zvětšit

Vaření v Thermomixu

Thermomix má skutečně mnoho a mnoho výhod. Vyberme si tu jednu, kterou jsme naznačili již v úvodu článku. Zde je krátký příklad toho, jak díky Thermomixu získat čas pro sebe:

Vaření krémové polévky - dáte do mixovací nádoby cibuli, nasekáte za 3 vteřiny, stále ve stejné nádobě ji orestujete za pár minut. Přilijete vodu, dodáte další potřebné ingredience (které Thermomix přesně naváží) a zapnete vaření na 20 min. Odcházíte od Thermomixu a leháte si na gauč. Thermomix vás za 20 minut vzbudí svým signálem. Polévka nepřekypí a ani se nepřipálí (Thermomix ji samozřejmě u vaření míchá). Na vás zbude jen přilít smetanu, zapnout krátce mixování a servírovat horkou, krémovou polévku…

Došly Vám nápady na vaření? S Thermomixem nápady nedojdou nikdy - na 1000 receptů najdete buď v příslušných kuchařkách nebo na www.svetreceptu.cz.

zoom Zvětšit

Říkáte, že na 20minut na gauči, vy tedy rozhodně, nemáte přes den čas? Ale právě, že máte…

Zaujal-li Vás tento unikátní přístroj, pak není nic snazšího, než si ho od nás nechat předvést. Předvedení Thermomixu můžeme společně naplánovat i u vás doma, kde vám náš poradce ukáže fungování Thermomixu naživo. Můžete se tak na cokoliv nezávazně zeptat a hlavně také vše uvařené ochutnat!

Kontaktujte nás pomocí formuláře, jsme tu pro vás.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.