Přesný jako švýcarské hodinky

Značka „Swiss Made“ odnepaměti dává záruku kvality, spolehlivosti a přesnosti. A nejsou to jen švýcarské hodinky a vlaky. Přesné a kvalitní jsou i švýcarské dentální nástroje a v neposlední řadě i zubní kartáčky SWISSDENT, což potvrzuje řada studií, klinických testů a názory odborníků.

Jaký je ideální zubní kartáček?

zoom

Hofit Golan modelka, TV moderátorka a fanynka Swissdent

Většina odborníků se shoduje v tom, že zubní kartáček by měl mít jednoznačně malou hlavici, která umožňuje čistit jednotlivé zuby. Dále musí mít správnou pevnost a hustotu vláken v závislosti od stavu zubů a dásní a vhodnou rukojeť, se kterou se dobře v ústech manipuluje a která dosáhne bez omezení na všechna místa v ústech.

Právě tvar rukojeti kartáčků Swissdent byl inspirován konstrukcí a designem zubařských nástrojů, které daly kartáčkům s malou a přesnou čistící hlavicí takřka absolutní dosah při čištění všech plošek zubů. Patentován byl i zástřih vláken, který je inovativně řešen do tvaru lžičky, aby maximálně obklopil zub a zajistil co nejdokonalejší čištění. Vlákna kartáčku jsou šetrná k zubům i dásním, ale neztrácí, kvůli přílišné měkkosti, svou čistící schopnost.

Unikátní kartáčky pro bělení zubů

Jedinečné jsou bělicí kartáčky Swissdent Whitening, které mají cíleně upravená rozdvojená vlákna, čímž se zvyšuje jejich počet a tím i stírací schopnost. Kartáčky díky tomu účinně odstraňují zabarvení a efektivně bělí zubní sklovinu. Vlákna obsahují uhličitan vápenatý, který také zlepšuje jejich čistící schopnost, a díky křídově bílým šupinkám uhličitanu mají výrazný vliv na zesvětlení zubní skloviny. Poslední studie Prof. Dr. Sandera prokázaly o 37% lepší účinnost vláken Swissdent Whitening v povrchovém čištění skloviny ve srovnání s klasickým nylonovým vláknem.

Inovace a moderní design

Kartáčky Swissdent mají inovovaný a moderní design i co se týká vzhledu a barev. Výrobce pravidelně přichází na trh s novými barevnými vzory nejen rukojetí, ale i vláken kartáčků. Můžete si tak vybírat z neotřelých a originálních barevných kombinací. Vyzkoušejte malý nástroj s velkými výhodami, který právem patří mezi nejlepší kartáčky. Dokazuje to nejen obliba mezi zákazníky, ale i udělení prestižního designového ocenění „red dot award“.

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?