Soutěž o 10 plastických operací zdarma s klinikou MEDICOM VIP je opět tady!

Dlouho očekávaná a žádaná soutěž „Krásnější díky plastice“ je po roce zpět. Sníte o dokonalém bříšku, větším poprsí nebo třeba o omlazení obličeje, ale chybí vám finanční prostředky? Máme pro Vás tip! Zkuste své štěstí v soutěži o plastickou operaci zdarma. Ne jeden, ale hned 10 z vás má možnost vysněný zákrok vyhrát.

Svěřte se s Vaším příběhem, díky kterému jste začali přemýšlet o plastické operaci a pošlete jej spolu s přiloženými fotografiemi prostřednictvím formuláře, který najdete na facebookovém profilu kliniky MEDICOM VIP. 10 šťastných žen a mužů bude vybírat odborná porota v září a s každým výhercem budeme natáčet videospot.

Bezchybné tělo z rukou odborníků

MEDICOM VIP je soukromá klinika plastické chirurgie, laserové dermatologie a estetické medicíny. Poskytuje veškeré služby z oblasti plastické chirurgie, estetické a laserové dermatologie. Zákroky na klinice realizují pouze zkušení certifikovaní plastičtí chirurgové a dermatologové, kteří si svou odbornost neustále rozšiřují o nejnovější poznatky z mezinárodních kongresů. Klinika má k dispozici nejmodernější vybavení pro běžné i nejnáročnější zákroky.

2 kroky k dokonalosti… aneb jak se přihlásit?

  • 1. Staňte se naším fanouškem na Facebooku
  • 2. Zašlete nám svůj příběh a fotografie (obličej a partie, související s vysněným zákrokem) prostřednictvím formuláře na Facebooku

Přihlásit se mohou ženy i muži různých věkových kategorií. Na přihlašování máte celé léto, tak si nenechte ujít tuto jedinečnou příležitost.

V loňském roce se soutěž těšila obrovské úspěšnosti. Podívejte se na výherkyně z minulého kola, jejich příběhy a hlavně úžasné proměny

Staňte se hrdou majitelkou nového, pevného a většího poprsí, nebo třeba štíhlého a pevného bříška. Nepromarněte svou šanci o znovu nabyté sebevědomí a přihlaste se!

Těšíme se na vaše příběhy a přejeme hodně štěstí!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?