Přirozená cesta ke svůdnému dekoltu

Jak jistě víte, Vaše tělo produkuje vlastní přirozené estrogeny, které podporují vývoj ženského těla v období puberty, zejména prsou. Vaše tělo však nemusí produkovat dostatek estrogenů, a Vaše prsa tak nedorostou do takových plných a atraktivních tvarů, jak byste si přály.

img

Pevnější, plnější a krásnější dekolt již po prvních měsících užívání.

Vaše prsa mohou ztratit na pevnosti také po období těhotenství a kojení. V období menopauzy Vaše tělo také produkuje méně estrogenů. Vaše poprsí tím může ztratit svou mladistvou plnost a pevnost.

Bezpečná, přirozená a účinná volba bez riskantních a nákladných chirurgických zákroků nebo hormonální substituční terapie?

Existují tři možnosti, jak získat plnější, pevnější a krásnější dekolt. Dvě z nich jsou nákladné a riskantní. Jedna je nesrovnatelně dostupnější a stejně bezpečná, jako byste užívaly přírodní vitamíny.

1. Chirurgický zákrok

Mnoho žen se v touze po větších prsou uchyluje k plastické operaci. Zákrok je však finančně náročný a mohou se při něm objevit komplikace. Implantáty mohou prasknout nebo se zapouzdřit a může vzniknout nepříjemná kapsulitida. A jak Vám jistě Váš lékař sdělí, po každém zákroku zůstávají na těle jizvy.

2. Běžná hormonální substituční terapie

Mnoho žen se také rozhodne pro hormonální substituční terapii, zvláště po období menopauzy. Standardní HST však využívá živočišné estrogeny. Terapie je nákladná a může mít i škodlivé vedlejší účinky. V některých případech může vést k rakovině.

3. Produkty Full Potential

Naštěstí jsou zde ještě produkty Full Potential. Představují bezpečnou a přirozenou cestu k plnějšímu, pevnějšímu a sexy dekoltu. Jsou také mnohem dostupnější a nevykazují absolutně žádné škodlivé vedlejší účinky.

Produkty Full Potential jsou tou nejbezpečnější a nejpřirozenější volbou, kterou ženy mají.

Každý jedinečný produkt Full Potential je vyroben z čistě přírodních složek, které fungují v dokonalé harmonii s přirozenými procesy Vašeho těla. Pozoruhodná kombinace složek v produktech Full Potential Vám pomůže zlepšit pevnost, plnost, tonus, pružnost, vláčnost a vyváženost poprsí, aby vypadalo mladistvě a smyslně.

Bezpečně a účinně dosáhnete výsledků již po prvních měsících užívání, bez jakýchkoli škodlivých a nepříjemných vedlejších účinků.

Další přirozené účinky

Jelikož produkty Full Potential obsahují přírodní rostlinné estrogeny, mají i další prospěšné účinky. Zlepšují tonus a zářivost pleti, pomáhají získat jemnější vlasy a pevnější nehty. Zmírňují také účinky menopauzy a premenstruačního syndromu (PMS).

Viditelné, oslňující výsledky do tří měsíců

Většina žen získá pevnější, plnější a krásnější dekolt již po třech měsících užívání.

U ostatních to bývá šest měsíců. Některé ženy však pozorují viditelné výsledky již po prvním měsíci užívání. Výsledky se liší, protože účinek závisí na věku a metabolismu každé ženy.

S produkty Full Potential máte plnou kontrolu nad tvarováním těla, po jakém jste vždy toužila. Vysněná sexy postava zvedne i Vaše sebevědomí.

Hlavní složkou produktů Full Potential je fytoestrogen (rostlinný estrogen). Získává se ze standardizovaného výtažku z byliny Pueraria Mirifica, která obsahuje největší množství fytoestrogenů. Pueraria mirifica je zcela přírodní složka stejnojmenné rostliny z čeledi luštěnin.

Aby hlavní složka fungovala co možná nejlépe, obsahují produkty Full Potential také patentovanou kombinaci dalších bezpečných a přírodních složek. Konkrétně je to Bioperin, standardizovaný výtažek z plodů pepřovníku černého, divoký kořen jamu (smrdlice), výtažek ze semene mléčného bodláku (ostropestřce mariánského) a výtažek z kořene zázvoru.

Produkty Full Potential také obsahují směs antioxidantů Activin™ s výtažkem z hroznových jader pro lepší tonus a vzhled pleti.

Každá dávka se postupně uvolňuje díky klinicky testované patentované technologii Phased Control™. Technologie zaručuje postupné uvolňování a vstřebávání stopových prvků a bylin po dobu až 12 hodin, zlepšení schopnosti absorpce a výživu 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Více informací o produktech Full Potential najdete na stránce www.pece-o-dekolt.cz, kde navíc probíhá velká letní soutěž o hodnotnou cenu spojená s 20% slevou na všechny produkty Full Potential.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.