Šest znamení, že chce být jen kamarád

Někdy je těžké rozlišit romantické úmysly od čistě přátelských gest - poradíme vám, jak na to.

img

Bere vás jen jako kamarádku, nebo je do vás zamilovaný?

1) Na schůzku s vámi přizve kamarády

Pozval vás na schůzku do baru a vám poskočilo srdce? Pak vás nejspíš zamrzí, až zjistíte, že nepozval jen vás, ale i další své kamarády. Může se samozřejmě jednat o extra stydlína, ale většinou je to znamení, že vás bere jen jako další kamarádku, se kterou sice rád tráví čas, ale netouží s ní být o samotě.

zoom

Nejspíš vás zamrzí, že na schůzku nepozval jen vás, ale i své kamarády.

2) Přebíráte většinu iniciativy

Jste z vás dvou vždycky vy ta, co naplánuje společnou akci a neustále mu jako první volá či píše, zatímco on se k ničemu nemá? Zpozorněte, nejspíš jste si jeho dosavadní chování vykládala trošku jinak a váš vyvolený netouží po bližším vztahu s vámi. Zkuste se na chvíli stáhnout a vyčkejte, zda se ozve první sám či nikoli.

3) Nežárlí na vás

Jestliže mu nevadí, když se kolem vás motá a flirtuje s vámi někdo jiný, nebo se vás dokonce snaží dát dohromady se svým kamarádem, je to vcelku jasné znamení, že o vás zájem nemá. V tomto případě je opravdu lepší poohlédnout se někde jinde.

4) Mluví s vámi o jiných dívkách

Toto může být opravdu bolestivé, zvláště, když jste do něj zamilovaná. Pokud před vámi hodnotí jiné dívky, flirtuje s nimi nebo vám vypráví o své bývalé, raději se smiřte s tím, že váš vztah se s největší pravděpodobností nemá šanci posunout z přátelské roviny do té romantické. 

zoom

Pokukuje po jiných? Nejspíš vás bere jen jako kamarádku.

5) Napíše vám na poslední chvíli

Určitě máte radost, když vám napíše, že se za hodinu sejdete tam a tam. Bohužel toto je jedno z těch ošidných znamení, že o vás zájem vlastně nemá. Pokud vám napíše hodinu před akcí nebo vás pozve na rychlý oběd či drink, obvykle to znamená, že je znuděný a sám a potřebuje společnost přátel, nebo prostě někoho, kdo má zrovna čas.

6) Nepokouší se vás dotknout

Možná vás to zklame, ale přátelské poplácání po zádech se v tomto případě nepočítá. Jestliže se vás nesnaží alespoň letmo dotknout a spíše si drží odstup, když se pokusíte přiblížit vy, je načase přiznat si, že z toho nejspíš nic nebude.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.