Plavková sezona už klepe na dveře, tak nezaspěte a zatočte s nadbytečnými kily!

Každá žena alespoň jednou v životě usíná s přesvědčením, že od zítřka to začne. Bude držet tu zázračnou dietu a cvičit bude v každé volné chvíli. Některým to vydrží týden, někomu měsíc. Jsme ale ženy a žádná z nás neumíme čekat. Hlavně už ani nemůžeme, protože léto se kvapem blíží. Dietami ani náročným a vytrvalým cvičením to někdy prostě nejde.

img

Plavková sezóna už klepe na dveře, tak nezaspěte a zatočte s nadbytečnými kily!

Ale nemusíme zoufat! Rychlým a efektivním řešením, jak se zbavit nežádoucích tukových polštářků, je invazivní liposukce. Podstoupení zákroku v letních měsících může navíc znamenat i jisté výhody. Děti jsou u babiček nebo na táboře a vy tak máte čas na péči o sebe a svoje tělo.

Rychlá a komfortní tumescentní liposukce

Tumescentní liposukce se dnes řadí k nejžádanějším operačním výkonům. Ideálním kandidátem je člověk, který má na těle ohraničené tukové polštáře, kterých se mu nedaří zbavit cvičením ani dietami. Charakteristické je, že takový člověk při dietě hubne na celém povrchu těla, jen ne na místech, na nichž mu nejvíce záleží. Mezi nejproblematičtější partie těla patří: břicho, boky, podbradek, hýždě, stehna, ale i menších partie, jako jsou kolena nebo paže.

zoom Zvětšit

MUDr. Pavel Horyna, plastický chirurg kliniky MEDICOM VIP

Spousta lidí se obává, že se jim tuk po liposukci začne ukládat na jiných místech. Pro udržení výborného výsledku je samozřejmě nutné dodržovat zásady zdravé životosprávy a nezačít se přejídat. „Klienti si musí uvědomit, že metabolismus tuků v těle zůstává po zákroku stejný jako před ním, a pokud bude energetický příjem vyšší než výdej, začne se tuk ukládat jinde. Celkový počet tukových buněk je dán každému člověku od narození a v průběhu života se již nemnoží,“ uvádí MUDr. Pavel Horyna, plastický chirurg kliniky MEDICOM VIP.

MEDICOM VIP – již 10 let největší odborník na invazivní liposukce v ČR

Klinika MEDICOM VIP provedla nejvíce zákroků tumescentní liposukce v ČR. Vedle nejžádanější tumescentní liposukce nabízí i laserem asistovanou liposukci, jejíž velkou předností je schopnost dokonale vypnout pokožku v operovaném místě a ultrazvukovou liposukci VASER Lipo, která je nejšetrnější a nejúčinější liposukční metodou na trhu. Tuk je díky ultrazvuku rozmělněný, nepoškozený, jednodušeji se odsává a navíc je ideální pro přenos do jiných oblastí.

A co říkají spokojení klienti?

“Je to úžasný pocit mít najednou o dvě konfekční velikosti menší oblečení. Cítím se mnohem líp. Pro člověka, který nemůže ze zdravotních důvodů sportovat, je to opravdu splněný sen!“ uvádí Lada, která na klinice MEDICOM VIP podstoupila liposukci břicha a stehen. Podívejte se na celý její příběh včetně videa zde.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.