Tour de Omlazení 2019 - změny!

Milé recenzentky a závodnice Tour de Omlazení :-), rád bych vás seznámil s novinkami pro rok 2019, které začaly platit už nyní.

Milé recenzentky a závodnice Tour de Omlazení :-), rád bych vás seznámil s novinkami pro rok 2019, které začaly platit už nyní.

Změny v TdO 2019

Dáváme více bodů za recenze, za sdílené dokonce dvakrát tolik, potřebujeme abyset psali názvy česky a dávali si občas více záležet. Za samotné propojení Omlazení a FB už body nedáváme.

Body za 1. - 10. recenzi k produktu

Současné Tour de Omlazení je soutěží především recenzentek. Už v létě jsme změnili počty bodů za recenze, nyní můžete dostat body až za desátou recenzi k jednomu produktu a to konkrétně takto:

...

1. recenze (tedy ta zakládající, kdy je třeba nahrát i fotky): 25 bodů

2. recenze: 20 bodů

3. recenze: 16 bodů

4. recenze: 14 bodů

5. recenze: 12 bodů

6. recenze: 10 bodů

7. recenze: 8 bodů

8. recenze: 6 bodů

9. recenze: 4 body

10. recenze: 2 body

Dvakrát více bodů za sdílené Recenze

Úplnou novinkou je zdvojnásobení počtu bodů získaných za recenzi tím, že ji nasdílíte na svém Facebooku.  Za samotné propojení Facebookového profilu s profilem na Omlazení už žádné body nedáváme.

V okamžiku dopsání recenze (v případě nově založeného produktu až po nahrání fotek) vám na děkovné stránce nabídneme tlačítko ke sdílení a “preview” toho, jak vámi sdílená recenze bude zhruba vypadat.

Viz také obrázky a jejich popisky.

img

Toto uvidíte na stránce po dokončení práce na recenzi a jejím uložení.

img

Kliknutím na křížek se můžete zbavit předvyplněného textu. Zbytek určitě znáte. Do Facebooku se přenese i obrázek produktu, i když v tomto kroku před dokončením sdílení občas není vidět.

Nadpisy recenzí (tedy názvy produktů) pouze česky

Vlastní recenze můžete psát česky nebo slovensky, nadpisy u nově založených produktů, tedy vlastně jejich názvy však prosím pište pouze česky. Plus samozřejmě sem tam nějaká angličtina nebo němčina je-li součástí názvu. Ale ty české části prosím opravdu česky, tedy rty a ne pery a obočí a ne obočie. (Drtivá většina návštěvnic Omlazení.cz vyhledává na internetu česky.)

Ceny, odměny

Nejlepším závodnicím v cíli každé etapy (ten nejbližší je naplánovaný na jaro 2019) zašleme balíčky v hodně několika tisíc korun. Kromě unikátních fialovo perleťových hrníčků s vypískovaným logem Omlazení a trička s decentním logem (dole u lemu, aktuálně bohužel jen ve velikosti S), to je především přibližně pět až deset kousků kosmetických výrobku renomovaných značek (Art Deco, Dermacol, Darphine, CHI, Biosilk, Juvena, Lavera, Talika, Ryor a dalších).

Strhávání bodů

Občas, ale opravdu jen občas nějaké bodu také strhneme. Pokud nějaká recenze bude vyžadovat přílišnou editaci, opravu spousty překlepů  nebo úpravu obrázků, stiskneme tlačítko a za takovou recenzi, která nám zabere mnoho času, body do Tour zrušíme. Podle dosavadní praxe se to nebude stávat příliš často, ale tento nástroj mít budeme.

Pokud je něco nejasné, nebo sdílené nefunguje jak by měle, ptejte se a "hlaste" prosím v komentářích. Jednak odpovím, jednak tento text případně doplním/upravím. 

Díky za váš čas, krásný advent a vůbec všechny ty svátky, co nás v nejbližší době čekají.

Lukáš Vodička



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.