Trendy doplňky pro tuto sezónu

Žádný outfit by nebyl kompletní bez vhodných doplňků, které zdůrazní vás styl a často oživí i jinak nenápadné kousky oblečení. Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé, ať už v podobě různých pokrývek hlavy, huňatých šál či trendy teplých nadkolenek. Přečtěte si, jakými doplňky můžete oživit svou zimní garderobu.

img

Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé

Udržujte hlavu v teple

Správně zvolená pokrývka hlavy dokáže divy s každým outfitem a v zimních měsících by měla být samozřejmostí nejen z módních důvodů. Z loňské sezóny přetrvává hit pletených kulichů s bambulí, které kupodivu nepůsobí nijak infantilně. Velký návrat letos hlásí především typické beranice a ušanky - nejlépe kožešinové nebo pletené. Díky silnému vlivu módy 80tých a 90tých let jsou opět trendy hřejivé klapky na uši a pletené čelenky.




Omotejte si krk šálou

zoom


Mezi nejdůležitější doplňky patří v chladném počasí různé šály a šátky. Letos se nosí velmi mohutné a silné pletené šály nebo plédy, které vypadají jako upletené od babičky. Hitem jsou rovněž chlupaté kožešinové límce nebo nákrčníky. Ty se podobají miniaturním pončům a k sehnání jsou buď také v kožešinovém provedení nebo pletené. V obou provedeních krásně zahřejí. Trendy jsou také "šály" bez konců, kdy jedno velké pletené kolo stylově obmotáte kolem krku.




Aby ruce neprochladly

Jedním z mála doplňků, které si můžeme dopřát, jen když venku klesají teploty k nule a ještě níž, jsou rukavice. Letošní trendy velí prodloužit délku rukavic nejlépe až k loktům, nebo si pořídit přímo pletené návleky na ruce. Kožešinová móda zasáhla i rukavice, a tak si tuto sezónu můžete zahřívat ruce v huňatých palčácích, které vás zavedou do říše ruských pohádek. Rockerky a rebelky potěší trend kožených bezprstých rukavic zdobených různým kováním a cvočky.



Na nohy punčochy a návleky

zoom


Letošní zima přeje sukním a kraťasům, ale nebojte se, nohy vám místo dlouhých kalhot spolehlivě zahřejí silné punčocháče, koketní nadkolenky a podkolenky se zimními motivy a samozřejmě všudypřítomné návleky. Ozdobit a zároveň zahřát můžete své nohy i huňatými kožešinovými návleky. Komu zima zas tak nevadí, může své nohy odhalit ve vzorovaných nebo barevných punčochách, které i letos zůstávají na módním vrcholu.



Zvýrazněte křivky páskem

Pásky jsou letos opravdu jen módním doplňkem, neboť svou původní funkci - držení kalhot či sukní na svém místě - už většinou neplní. Mají za úkol především zdobit a zdůrazňovat ženské křivky, ať už jsou umístěné v úrovni boků nebo zvýrazňují útlý pas. Nebojte se proto výrazných barevných nebo objemnějších pásků ozdobených třeba módní mašlí uprostřed. Návrháři oblíbená 70tá léta vrátila módu metalických a lesklých pásků, trendy jsou rovněž úzké pásečky přes módní kardigan. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.