V hlavní roli šály a čepice

Neobejdete se v mrazivém počasí bez hřejivé čepice a teplé šály? Pak vás bude zajímat, jaké čepice a šály jsou letos in.

Objemné šály

img

A když říkáme objemné, máme na mysli opravdu šály obřích rozměrů, do kterých se klidně můžete zamotat celá. Tento typ šály dominuje celému outfitu a navíc opravdu zahřeje, takže se nebojte letos přidat na objemu, alespoň co se šály týče.

Kožešinové šály a límce

img

Pokud se řadíte mezi módní znalkyně, určitě vám neunikl letošní hit na poli zimních doplňků – kožešinové límce a šály. Tato chlupatá a velmi výrazná ozdoba krku může evokovat typicky ruskou módu a zavánět lehkým kýčem, ale při správném výběru vypadá velmi stylově a elegantně.

"Snood" kruhové šály

img

Pletené "tunely" neboli "snoody" se těší stále větší oblibě a ani letos jejich popularita neklesá. Možná i proto, že v případě snoodu odpadá často složité obmotávání a uvazování jako u klasické šály. Tunel stačí jen nasadit na krk přes hlavu, dvakrát obmotat a můžete vyrazit.

Rozverné kulichy

img

Mohou působit trochu infantilně, vždyt většina z nás nosila pletené čepice s výraznou bambulí v ranném dětství, ale obliba kulichů mezi dospělými ženami ani letos neklesá. Nosí se kulichy především ve výrazných barvách s nepřehlédnutelnou bambulí nebo i se dvěma.

Elegantní klobouky

img

Jestliže vás kulichy nijak neoslovují a preferujete ženštější styl, určitě vás potěší, že se do módy vrátily plstěné klobouky. Sice v mrazech nezahřejí zdaleka tolik jako pletený, hlavu objímající kulich, ale rozhodně okouzlí nostalgií klasických elegantních časů.

Šik barety

img

Nenápadnou navrátivší novinkou mezi zimními pokrývkami hlavy jsou koketní barety ve francouzském stylu. Opět zde vítězí elegance a styl nad praktičností, ovšem máte možnost zvolit i pletený baret, který je nejen šik, ale dokáže splnit i zahřívací funkci.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!