Trendy v obuvi podzim zima 2015/2016

Nová sezóna je v plném proudu, proto je nejvyšší čas vybrat si nové podzimní botky. Prozradíme vám, jaké jsou momentálně nejvíce v kurzu.

Multibarevný patchwork

img

Sedmdesátky ne a ne sestoupit z pomyslného vrcholu módních trendů a vliv této významné módní éry je i letos více než patrný už při letmém pohledu na přehlídková mola. Semiš, lakování a kulaté špičky kozaček a kotníkové obuvi spolu s výrazným patchworkem letos hrají prim. Vždyť proč si vybrat jen jednu barvu, když můžete mít botky vícebarevné? Počítejte však s tím, že vás ani v podzimní mlze nikdo nepřehlédne.

Chlupaté

img

Dalším velkým hitem v oblasti módní obuvi, který zahřeje už od pohledu, jsou boty zdobené chlupatinou. Tak trochu yetti styl, tak trochu plyšová zvířátka, chlupatá obuv byla k vidění na mnoha módních molech. Chlupatý trend není zrovna moc praktický, ale pokud chcete být šik, jděte do něj. Pokud vás celochlupatá obuv nijak zvláště neláká, zkuste jen klasické kozačky orámované kožešinkou nebo s jemnými kožešinovými detaily.

Elastické boty

img

Boty z latexu nebo elastické kůže, které k vašim nohám dokonale přilnou jako podkolenky, nejsou žádnou převratnou novinkou na poli obutí, ale letos se s nimi můžete setkat více než jindy. Kozačky dokonale obkreslující každou křivku vašeho lýtka mohou trochu připomínat poněkud lechtivější obuv pořízenou ve specializovaném obchodě, pokud však zvolíte jinou barvu než černou, můžete v v nich v klidu vyrazit i na pracovní schůzku.

Vysoko až nad kolena

img

Vysoké kozačky často až do půli stehen zajistí, že vám nejen nebude zima ani když zvolíte do zimního počasí minisukni, ale také že budete středem pozornosti. Letos jsou kozačky nad kolena megahitem a setkáte se nimi ve všech obchodech. Ať už zvolíte klasiku v černém nebo hnědém provedení, nebo se rozhodnete pro extravagantnější model, můžete se těšit na obdivné pohledy svého okolí. A čím těsnější a vyšší, tím dramatičtěji budete vypadat.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.