Víme, které barvy z vás udělají královnu letošního podzimu!

Venku se ochladilo. Přišel čas vyměnit lehké halenky za svetry a kabáty. Není to ale jen o střihu, mění se i barvy oblečení a je třeba k nim zvolit vhodnou obuv, módní doplňky a nezapomenout ani na „drobnosti“ jako je dokonalá manikúra. Chcete vědět, jaké barvy letí? Čtěte!

Vínová a bordó

img

Snad už jen proto, že k podzimu neodmyslitelně patří vinobraní, je pochopitelné, proč jsou tyto odstíny ideální na podzim. S vínovou rozhodně nemusíte šetřit. Kombinujte ji s černou nebo šedou, zvolte výraznou rtěnku a řasenku. Bordó ozdobte své nehty a máte jistotu, že jdete ruku v ruce s letošními trendy.

Cihlová a skořicová

Dáváte přednost barvám do červena? Sáhněte po cihlovém nebo štiplavém skořicovém odstínu. Barvy v sobě mohou mít přimícháno víc hřejivé oranžové nebo naopak tmavší červenohnědou. Všechny varianty jsou nápadité, elegantní a zahřejí už od pohledu. Okolí vám bude závidět.

Tip: Laky na nehty jsou podceňovanou součástí upraveného a opečovávaného vzhledu. Dokonale upravená manikúra je třešničkou na dortu každého promyšleného outfitu a perfektního make-upu. Proto bychom na ni neměli nikdy zapomínat. Zvlášť, když na trhu je takový výběr odstínů!

Modrošedá a metalická modrá

img

Jako skvělá kombinace se osvědčila nenápadná šedomodrá barva s třpytivou hlubinnou modrou. Oba odstíny působí uklidňujícím dojmem, a jelikož modrou rtěnku nejspíš ve výbavě nemáte, zkuste v těchto barvách zvolit nehty, boty a doplňky. Chvála ze všech stran na sebe nenechá dlouho čekat.

Nude a růžová

img

„Nude“ barvy jsou takové, které svým vzhledem připomínají přirozené tělové odstíny. Jedná se tedy o škálu od pleťově růžové přes okrovou, šedobílou, světle hnědou nebo jemně zlatou. Tyto barvy ladí nejen s vaší kůží, ale také s jakoukoli další zvolenou barvou. Volba je jen na vás.

Rada: Klasické laky na nehty mají naneštěstí krátkou životnost. Pokud netoužíte co tři dny znovu upravovat nehty, vyzkoušejte gel laky. Práci s nimi zvládnete lehce doma, ale vydrží zdobit vaše nehty i tři týdny. Výběr barev je obrovský a existují i takové, které mění barvu v závislosti na okolní teplotě. 

Tmavě zelená a olivová

img

Jako z hlubin začarovaného lesa, přesně taková – velmi sytá, tmavá a výrazná – je zelená letošního podzimu. Úžasně vypadá v kombinaci se zlatými doplňky nebo odstíny do oranžova. Světlejší alternativou je olivová zelená, která si naopak rozumí s hnědou nebo červenohnědou.

Stříbrná a šedivá

Léto, které obvykle přetéká třpytkami, už je za námi, ale oslnivá stříbrná se nikam nevytratila. Je tu jako záchrana pro ty, které se prostě bez něčeho třpytivého neobejdou. Ladí k většině barev a krásně doplňuje odstín hebké šedé, která vám pomůže splynout s davem. Ale díky stříbrné nikdy úplně nezapadnete.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!