Vlasové trendy podzim-zima 2012/2013

Drdoly, culíky, copánky, ale i vysoko natupírované účesy či ležérně rozcuchaný look - prohlédněte si nejnovější vlasové trendy pro tuto sezónu a vyzkoušejte, který účes vám bude nejvíce slušet.

img

Vyzkoušejte nové vlasové trendy.

Precizní culíky

zoom Zvětšit

Klasický culík sluší každé ženě

Jednoduché hladké culíky patří mezi top účesy, které prakticky každou sezónu hrají jednu z hlavních rolí ve vlasových trendech. I tuto sezónu jsou culíky v kurzu, nosí se nízko posazené nebo umístěné vysoko, až na vršku hlavy. Základem je preciznost a dokonalá hladkost účesu, které dosáhnete pomocí stylingových přípravků a žehličky na vlasy. Perfektní culíky jsme mohly obdivovat na přehlídkách Anna Sui, Chanel, Jason Wu a Jill Sander. 




Učesaná neučesaná

zoom Zvětšit

Ležérně upravené vlasy jsou trendy

Jako absolutní protiklad k dokonale hladkým culíkům se letos představil nový svěží trend účesů s nedokonalou texturou a přirozeně rozcuchaným vzhledem. Účesy modelek na přehlídkách Balmain, Jason Wu, Proenza Schouler či Rag & Bone působily nedbalým, neupraveným dojmem vlasů hned po ranním probuzení. Klíčem k tomuto looku je především přirozenost jen s minimálním objemem a zákaz použití žehličky na vlasy. 




Copánky a zaplétaní

zoom Zvětšit

Zaplétáním můžete vytvořit zajímavý účes

Bohémský vzhled vlasů zapletených do roztodivných copánků a motánků se stále drží na špičce mezi vlasovými trendy. Vlasoví stylisté si tak i letos pohráli s různým zaplétáním více než do sytosti. Některé předvedené looky vypadají velmi složitě a budete k nim potřebovat ještě jeden pár rukou, jiné hravě zvládnete vytvořit i při ranním shonu. Inspiraci hledejte u Emilio Pucci, Fendi, Narciso Rodriguez či Valentino.




Tupíruj si dívko vlasy... 

zoom Zvětšit

Tupírování je zpět!

Vlasoví mágové letos vytáhli zaprášené tupírovací hřebeny, zásoby laků na vlasy a jali se vytvářet nádherné retro účesy. Nebojte se vyzkoušet nový objem vašich vlasů a chopte se tupírovacích hřebenů i vy. Uvidíte, že na tom není nic složitého. Raději než obří účesy zpěvačky Amy Winehouse však mějte na mysli klasický ženský look Sophie Loren. Natupírovanými účesy se pyšnily modelky u Anna Sui, Derek Lam, Oscar de la Renta nebo Rodarte. 


Drdoly a drdůlky 

zoom Zvětšit

Jednoduchým drdolem nic nezkazíte

Uhlazené a velmi šik baletní drdůlky jsou tuto sezónu nutností pro všechny módy znalé dívky a ženy. Nosí se jak nízko, tak vysoko, malé a velmi přísně utažené nebo naopak větší a uvolněné, letos prostě mají všechny drdoly zelenou. Tento look je navíc i velmi praktický a při troše tréninku velmi jednoduchý na zvládnutí. Krásné drdoly předvedly modelky na přehlídce Rick Owens, Chloe nebo Dolce & Gabbana.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!