Zajímáte se o nejnovější trendy v kosmetice?

Chcete se dozvědět, která kosmetika je v současné době nejvyhledávanější na českém trhu? Nechejte se inspirovat přehlídkou těch nejprodávanějších top výrobků za rok 2012.

img

Nechejte se inspirovat přehlídkou těch nejprodávanějších top výrobků za rok 2012

Ve spolupráci s internetovým obchodem Parfums.cz jsme pro vás vytvořili zajímavý přehled nejprodávanější kosmetiky, péče o vlasy i pleť a na závěr stručný popis toho nejprodávanějšího pánského a dámského parfému.

  • 1. L´Oréal Professionnel Mythic Oil – olej na vlasy
  • 2. Bioderma Sensibio - micelární voda
  • 3. L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular - šampon
  • 4. Tangle teezer – kartáč na vlasy
  • 5. Vichy Pureté Thermale - čisticí micelární tonikum
  • 6. L´Oréal Professionnel Infinium Lumiere – lak na vlasy
zoom Zvětšit

L´Oréal Professionnel Mythic Oil

L´Oréal Professionnel Mythic Oil je dokonalý olej pro suché vlasy. Slibuje sametovou hebkost, lesklejší a pružnější vlasy. Zcela právem se stal nejoblíbenějším produktem péče o suché vlasy. Okamžitě se vstřebává díky své jemné konzistenci a nezanechává pocit slepení nebo mastnoty.





zoom Zvětšit

Bioderma Sensibio

Mezi jeden z nejžádanějších výrobků pro krásnou a zdravou pleť na Parfums.cz, patří čistící micerální roztok Bioderma Sensibio, který je speciálně navržený pro citlivou pokožku a její potřeby. Tento jedinečný přípravek dokonale a hloubkově vyčistí vaši pleť bez pocitu pálení nebo nežádoucího podráždění. Bioderma Sensibio má navíc fyziologické pH a ochraňuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti. Jedinečné hypoalergenní složení přípravku je bez parfemace a neobsahuje parabeny. Je vhodný ke každodennímu odličování.



zoom Zvětšit

Série Expert Absolut Repair Cellular

Pokud hledáte dokonalou péči o vaše vlasy, potom vyzkoušejte jeden z nejoblíbenějších šamponů pro suché a poškozené vlasy Série Expert Absolut Repair Cellular od značky L´Oréal Professionnel. Tento šampón příjemně voní po citrusech a je oblíbený díky svému restruktualizačnímu účinku, který vyhlazuje a obnovuje poškozené vlasy, uhlazuje vlasové šupiny a ochraňuje vlasová vlákna. Přípravek obsahuje vysoký podíl kyseliny mléčné a přírodních vosků, které posilují poničené vlasy. Profesionální šampon Série Expert Absolut Repair Cellular navrací vlasům ztracený lesk a zároveň usnadňuje jejich rozčesávání. 


zoom Zvětšit

Tangle Teezer Salon Elite

Myslíte si, že nezáleží na tom, jakým hřebenem si vaše vlasy každý den češete? Omyl! Nevhodně vybraný typ hřebene může vlasy zbytečně mechanicky poničit a potrhat. Kvalitní péči o vlasy je tedy důležité doplnit vhodným hřebenem, který bude při česání k vašim vlasům co nejohleduplnější. Profesionální kartáč Tangle Teezer Salon Elite se stal absolutním hitem na trhu a doslova přes noc nadchnul profesionální kadeřníky nejvyhlášenějších světových salónů.

V současné době má tedy hřeben Tangle Teezer spoustu spokojených uživatelů po celém světě. Díky speciálně rozprostřeným štětinám kartáče, budou vaše vlasy během chvilky dokonale rozčesané a to bez zbytečného zadrhávání a tahání vlasů. Tangle Teezer navíc při česání uhlazuje vlasové kutikuly a zvyšuje tak přirozený lesk a imunitu vlasů. Vaše vlasy budou díky tomu méně náchylné k vnějšímu poškození a budou se velmi snadno upravovat. Profesionální kartáč Tangle Teezer Salon Elite si poradí se všemi typy vlasů a díky své promyšlené ergonomii perfektně padne do ruky.

zoom Zvětšit

Vichy Pureté Thermale

Vichy Pureté Thermale - čisticí tonikum odlíčí pleť bez nadměrného vysušování. I citlivé pleti poskytuje dokonalý komfort. Tonikum je speciálně určeno pro citlivou pleť, která je častěji podrážděná, což bývá doprovázeno nepříjemnými pocity pálení. Díky vysoce zklidňujícímu extraktu z růže a termální vodě Vichy je pleť zklidněná a přitom vyčištěná do hloubky. Micelární technologie umožňuje odlíčení pokožky bez nadměrného tření, které by mohlo vyvolávat další podráždění. Tonikum můžete používat jak na odlíčení pleti, tak díky jeho jemnosti i na odlíčení očí. Vichy Pureté Thermale čisticí tonikum neobsahuje alkohol ani mýdlo.

zoom Zvětšit

L´Oréal Professionnel Infinium Lumiere

Šestým, v řadě nejprodávanějších výrobků, je lak na vlasy L´Oréal Professionnel Infinium Lumiere. Tento profesionální výrobek používaný běžně v kadeřnických salonech si můžete pořídit na Parfums.cz za velmi výhodnou cenu. V nabídce je ve čtyřech úrovních fixace 1 – 4.






Jaký je nejoblíbenější dámský a pánský parfém za rok 2012?

zoom Zvětšit

Calvin Klein Euphoria

Jednou z nejprodávanějších vůní současnosti je Calvin Klein Euphoria. Tato dámská vůně je skutečně velmi výjimečná svým okouzlujícím a smyslným aroma, není proto divu, že je tak žádaná. Parfém Calvin Klein Euphoria je příjemně svěží a ukrývá v sobě lehký nádech orientu, který vás přímo očaruje. Exotické ovoce a svůdné tóny černé orchideje spolu s lotosovým květem ve vás probudí vášeň a dodají vám novou energii. Vůně je vhodná pro každodenní použití i pro slavností příležitosti.


zoom Zvětšit

Hugo Boss Boss No.6

Mezi nejprodávanější pánské parfémy patří Hugo Boss Boss No.6, který je také zároveň nejoblíbenějším pánským parfémem ve světě vůbec. Vůně symbolizuje odvážné a sebevědomé muže, kteří si jdou v životě za svým cílem a nebojí se překážek. Nevšední a zároveň velmi příjemná vůně Boss No. 6 se skládá ze švestky, jablka a citrusů, které skvěle osvěží a dokonale podtrhnou jedinečnou osobnost každého muže. Zemitost a sex-appeal dodávají tomuto parfému výtažky z vanilky, vzácných dřevin a mechu. Výraznou tečku na závěr vytváří netradiční olivovník ve spojení s pelargonií a podmanivým bergamotem. Pánský parfém Hugo Boss podtrhne charisma každého muže a dodá mu sebejistotu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.