Zbavte se únavy, dopřejte si porci svěžesti

Cítíte se unaveně? Potřebujete novou dávku svěžesti a regenerace? Poradíme Vám, kterých kosmetických prostředků se máte zbavit a co si naopak dopřát, abyste se cílila jako znovuzrozená.

img


Zbavte se unaveného vzhledu

Pracujete či studujete na plné obrátky, takže se nejen cítíte, ale i vypadáte unaveně? Udělejte si čas na uvolňující ošetření u vaší kosmetičky. Doporučujeme začít lehkou masáží teplým olejem s vůní levandule nebo zeleného čaje. Na unavenou pleť pak dokonale zabírá přístroj Hydréclat, jenž nejdříve iontoforézou urychlí průnik aktivních složek do pleti a pomocí ultrazvuku jejich účinek ještě znásobí. Svěží vzhled je patrný již po prvním ošetření.

Zbavte se povadle vypadající pleti

Účinným řešením na povadle vypadající pleť je esenciální olej z grapefruitů, mandarinek a heřmánku. Aplikujte na očištěnou pleť pár kapek oleje. Poté si dopřejte svou pravidelnou dávku vašeho oblíbeného krému. Cítíte tu svěžest?

Zbavte se těžkého make-upu

Nemusíte jej házet rovnou do koše. Stačí, když si budete nanášet pouze jeho jemnou vrstvu. Odlehčíte tak nejen svojí pleti, ale budete vypadat také mnohem přirozeněji. Věřte, že i jemná vrstva make-upu v kombinaci s kvalitním korektorem zakryje případné nedostatky pleti. Vy se tak budete cítit svěží a krásná.

zoom

Vaše rty si zaslouží dokonalou péči.

Náš tip: Uvažujete-li o změně make-upu, sáhněte například po make-upu s výtažky granátového jablka, sladkých mandlí apod. 

Zbavte se okoralých rtů

Balzám na duši, hedvábný lesk na rty. Vaše rty si zaslouží královskou péči. Dopřejte jim místo obyčejného balzámu kvalitní lesk na rty. Zvolíte-li některou ze známých světových značek (Chanel, Dior, Lancôme, Yves Saint Laurent aj.), budou vaše rty krásně probarvené, plnější a dokonale vyživené.

Zbavte se svraštělé kůže na rukou

Trápí vás svraštělá kůže na hřbetech rukou? Nemusí. Naordinujte si mandlový olej, olej z měsíčku lékařského a bambucké máslo pro zlepšení elasticity vaší pokožky. Pro opravdu dokonalou hydrataci pak doporučujeme přípravek z aloe vera.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?