Jak mít pleť jako modelka - 2. část

Ani topmodelky nevděčí za svou krásu čistě jen přírodě a rády využívají nejen nejnovější luxusní kosmetické přípravky, ale i léty osvědčené triky pro krásu. V následujícím článku vám odhalíme, jak o svou pleť pečují světoznámé krásky, které oslňují na přehlídkových molech.

img

Topmodelky prozradily své  kosmetické triky.

Josephine Skriver

zoom

Josephine si oblíbila značku The Organic Pharmacy

Tato dánská supermodelka během Fashion weeku odličuje svou pleť přípravkem Carrot Butter Cleanser od The Organic Pharmacy, který má hydratační účinky a snadno odlíčí i voděodolnou řasenku. Josephine ho používá ráno i večer. Jako většina modelek, i ona spoléhá na pravidelný pitný režim. 







Arizona Muse 

zoom

Beauty Elixir od Caudalie používá Arizona Muse.

Topmodelka Arizona sama přiznává, že má, co se týče pleti, velké štěstí a nemusí zatím používat žádné speciální prostředky, aby svou pokožku udržela v perfektní stavu. Miluje však Beauty Elixir od značky Caudalie, který obsahuje vodu smíchanou s esenciálními oleji a pomáhá rozjasňovat pleť. 








Lara Mullen

zoom

Lara nedá dopustit na značku Bliss

Britská topmodelka Lara Mullen nedá dopustit na hydratační krém Vitamin C Moisturizer od kosmetické značky Bliss. Lara ho používá každý den, kdykoli pociťuje, že její pleť začíná být vysušená. Modelka přiznává, že má tento krém neustále při sobě a používá ho i při cestě metrem. 








Melissa Tammerijn

zoom

Kosmetickou značku Avene si oblíbila holandská topmodelka Melissa

Melissa, která pochází z Holandska, zbožňuje kosmetickou značku Avène. Kdykoli je její pleť vysušená od neustálého nanášení make upu a následného odličování, nanese si před spaním krém této značky a ráno je její pleť dokonale hydratovaná. Melissa používá od Avène prakticky vše od peelingu, přes hydratační krémy až po masky. Z dekorativní kosmetiky má ráda make upy a korektory značky Laura Mercier







Tati Cotliar

zoom

Tati se odličuje Cetaphilem

Tato argentinská modelka patří mezi nové hvězdy přehlídkových mol. Aby si udržela svou pleť svěží a bez ucpaných pórů, nenosí kromě přehlídek a focení žádný make up. Také používá kvalitní krémy, které jí doporučil její dermatolog, jako například Toleriane od La Roche-Posay. Tati má citlivou pleť a proto se odličuje Cetaphilem, který je jemný a vhodný ke každodennímu používání. 







Daphne Groeneveld 

zoom

Topmodelka Daphne dbá na pitný režim.

Holandská topmodelka, která je proslulá především svými neobvykle plnými rty, má ráda hydratační krém od kosmetického gigantu Chanel, který udržuje její pleť svěží. Během Fashion weeku se Daphne snaží pít hodně vody a spát tak moc, jak jen to její nabitý diář dovolí. Bohužel v období Fashion weeku to jsou často jen tři hodiny spánku za noc! 








Jacquelyn Jablonski 

zoom

Jacquelyn je momentálně věrná značce Aesop.

Jacquelyn dbá především na dostatečnou hydrataci pleti, jak ráno, tak večer. Tato americká modelka často zkouší různé hydratační krémy, momentálně je věrná značce Aesop, od které používá především obličejové oleje a hydratační krémy, které jsou podle jejích slov opravdu skvělé. 








Karolina Kurkova 

zoom

Česká topmodelka se snaží jíst zdravě.

Jedna z našich nejznámějších topmodelek používá k odličování řasenky obyčejný kokosový olej a snaží se používat pouze přírodní a bio kosmetiku. V současné době jí vyhovuje hydratační krém od Dr. Alkaites nebo bulharský růžový olej. Karolína věří, že skvělá pleť také hodně souvisí s tím, co jíte - pokud jíte nezdravě, odrazí se to i na vaší pleti. Tato česká topmodelka, která žije v New Yorku, si vybírá jen restaurace, ve kterých vaří zdravá a plnohodnotná jídla.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?