Získejte look novodobé Marilyn

Marilyn Monroe byla ikonou své doby a je inspirací i pro dnešní moderní ženu, která je ovšem mnohem jemnější, přirozenější a také sofistikovaná. Jak získat chic look novodobé Marilyn?

Make-up a korektor

Základem je korektor a make-up, přičemž podle vizážistů by se měl korektor nanášet pod make-up. Bohužel řada žen se touto radou neřídí, protože po nanesení make-upu se jim korektor rozmaže a jeho výsledný efekt tak zcela zmizí. Řešením je používat skutečně kvalitní korektor. Doporučujeme  korektor Bisque od Bobbi Brown nebo krémový korektor Inglot AMC. Při volbě make-upu dejte přednost těm lehkým a zároveň dokonale krycím (dlouhotrvající make-up MAC Pro Longwear).

Pudr a tvářenka

K dosažení moderního looku podle Marilyn nepotřebujete nijak výrazné tváře. Stačí lehký dotek bronzujícího rozjasňujícího pudru (rozjasňující sypký pudr Inglot HD) a tvářenky (minerální tvářenka MAC). K jejich nanášení je nejvhodnější štětec s měkkými vlákny, která se hezky rozvinou. Štětce na líčení různých druhů najdete v e-shopu Omlazení.

zoom Zvětšit

Pigmenty jsou vhodné k použití jako oční stíny, linky, tvářenka, jednoduše cokoliv.

Oční stíny a řasenka

Líčení novodobé Marylin by mělo působit co nejpřirozeněji, proto volte jemné oční stíny. Ideální volbou jsou krémové oční stíny, které naneste na horní víčko. K rozjasnění vám poslouží například MAC Pigment (Vanilla), který je možné použít pro samostatné nalíčení nebo vytvoření ideálního odstínu líčidel. Ke zvýraznění řas použijte kleštičky na řasy, řasenka by měla být spíše decentní.

Rtěnka

K dokonalému looku Marilyn neodmyslitelně patří rudá rtěnka. Pokud si na červenou rtěnku netroufáte, můžete zvolit alternativu v podobě rtěnky s lehkým nádechem do oranžova, který se dokonale hodí k platinovým vlasům. Úžasné a dlouhodržící nalíčení, skvěle vypadající barvu na rtech, snadné odlíčení a zároveň výdrž až 15 hodin zaručuje dlouhotrvající barva na rty s leskem Pro Longwear Lipcolour MAC.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.